torsdag 8 mars 2012

Trädgårdsfredag....


Jo visst var det gänget från trädgårdsfredag som jag och Alvin sprang på mitt i film inspelningen i går. Som ni alla säkert vet vid detta laget så ligger trädgården där dom spelar in trädgårdsfredag inte långt ifrån där jag bor och att Alvin och jag ofta går förbi där på våra promenader. En av killarna som filmade ville promt fram och hälsa på Alvin och då kom även Colt och Tareq fram och sa hej. Det såg ut att vara ett fruset gäng som gärna ville hem i värmen och det var förståligt med tanke på att det bara var typ 2-3 gradere och blåste som attans.....




Nu har det blivit inhandlat lite penseer till trädgården och dom är utplacerade lite här och var (mer bilder kommer) Det är härligt att få in lite färger i trädgårdens lite grå trista som det är just nu. Lite lökar börjat titta fram i rabatterna och jag är så nyfiken på de nya jag satte i höstas, tre nya sorters tulpaner.

Ha en härlig dag
I kväll blir det tjej träff på Grand Hotell i Lund, det ska bli så roligt att träffa E som är hemma från Oslo, det är nog 4-5 år sedna vi träffades. Även kompisarna M och A kommer och det ska bli lika roligt att träffa er eftersom vi inte ses varje dag längre på jobb sedan jag slutat.

Kram Anna



11 kommentarer :

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Va kul att träffa dem på din promenad. :) Vad inte Eva där? Synd att Malmö var en besvikelse. Men jag tycker att du har fått himla fina bilder därifrån! Så mig hade du iaf lurat om jag bara hade kikat på bilderna.. ;)
Stor kram!

Anonym sa...

Underbara bilder hos dig! Och så kul att du är granne med inspelningsplatsen, då får väl bjuda in oss alla bloggare så vi kan hänga där och glo! :) Hoppas snön försvinner lika snabbt som den kom. Ha en mysig kväll med dina vänner! Kram Hanna

Kristina Bonander sa...

Kul att de har börjat filma igen för den har nog varit en av de mysigaste trädgårdsprogram som gått på TV. Roligt att du fick en liten träff!

Ha det så gott
Kristina

Mys och hemtrevnad sa...

spännande möte...jag tycker de ska hälsa på hos dig när de ändå är i trakten och filmar...kramis semlan

Ulrika sa...

Vad snyggt du gjort, jättefina bilder!
Kul och få träffa trädgårdsfredags gänget!

Kram Ulrika

Anna Vattenkanna sa...

Finfina vårfräscha bilder Anna!

Kram

Maria sa...

Jasså du kanske kommer med på TV med Alvin...:) Fint trädgårdspynt du fixat, kan behövas i det färgfattiga nu. Fast i natt har här nu snöat c.a 5 cm.....jättevackert..ja ja.
Ha en riktigt go dag från Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Precis vad jag behövde titta på idag för vi har 10 cm snö.....Kramar

Det var roligt att höra att du också tar nån vända in på Panduro och sen lägger upp lager hemma.....det verkar ju så kul, men så blir det platt fall. Ibland.

Marina sa...

Det är nog inte helt enkelt att spela in trädgårdsprogram i Sverige vid denna årstid. Hy, stackare!

Fina krukor och arrangemang!

Kram

Livet på solsidan sa...

Du skulle frågat om du inte fick göra ett inhopp. I programmet alltså? :)

Jag har för mig att det ska byta dag och namn. Trädgårdsonsdag. Funkar nog lika bra det...

Snart fredag! Det gillar vi.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken kul grej att träffa på gänget "trädgårdsfredag"! Håller med om att det är kallt som bara den, blåsten isar genom märg och ben. Nu hoppas jag att det ska bli varmare som utlovats. Så fint du har planterat i krukorna och arrangerat dem på bänken/bordet.

Hoppas att tjejträffen var trevlig!

Önskar dig en fin fredag och en trevlig helg!
Kram,
Regina