måndag 30 april 2012

Efter och före....
.....målning och så blev det så här.... enligt min egen mening "en klar förbättring" när det blev svart. Ända sedan vi satte upp det som skulle bli lite avskärmning och lite som en vägg mot uteplatsen så har jag velat fram och tillbaka om jag skulle måla dom svarta eller inte. Nu har jag i alla fall tagit beslutet och.... varför gjorde jag inte det från början? Ja det kan man verkligen fråga sig. Man såg dom nästan inte innan så en klar skillnad, enligt min mening. 
Hela min söndag har jag tillbringat i trädgården, klipp ner alla mina lavendel, rensat lite ogräs och njutit, trots att det har varit rejäla vindar i Skåne men med en underbar sol. Min tjocka tröja har åkt av och på hela tiden. Gud så skön det hade varit med två dagars ledighet till men tyvärr blir det till att jobba i dag, för som ny på jobbet så har man inte allt för många semesterdagar.

Tack alla för era snälla ord om min trädgård och reportaget. Ber om ursäkt att jag vilselett er ang tidningen. Jag har just fått besked om att den kommer finnas i butik from den 2 maj. Det är dom som är prenumeranter som redan har fått den.


Ha en skön Valborg
Kram Anna9 kommentarer :

Photo by Maria sa...

Snyggt var det innan men jo, det blev snyggare nu =)

Ha en fin Valborg..

Kram Mia

Erika sa...

Mycket snyggare med svart!!! Fin trädgård du har, blir sugen på att köpa tidningen med reportaget :-)

Härligt nu att trädgårdssäsongen börjar och att värmen kommer...

Trevlig valborg!/Erika

Snäckskalsdalen. sa...

Man kan ju inte veta innan man prövat, men självklart är att dom var snyggare svarta! Där ser man, man måste prova och nu tänker jag, vad behöver jag prova här hemma.....
Kramar och en riktigt trevlig Valborg!
Agneta

Maribel sa...

Det blev riktigt snyggt, har du målat eller laserat?
Ha en skön Valborg / Marika

Tittis Trädgård sa...

Det blev jätte-snyggt med den svarta färgen, nästan lite Japan-inspirerat, ihop med de svarta krukorna. Ska bli kul att läsa artikeln om din trädgård!/Titti

STENLYCKA sa...

Hej Anna!
Det här är mitt första besök hos dig men det kommer inte bli det sista.Såg det vackra reportaget i tidningen från din fantastiska trädgård. Blev så förtjust att se din inspirerande och härliga trädgård.
Var naturligtvis tvungen att gå in och kolla din blogg, skall titta mera på allt trevligt men först måste jag presentera migdet är ju första gången vi ses.
Jag heter Raina Bor i Västergötland har en blogg som heter Stenlycka och det gör den därför att jag har ungefär 50 ton sten i min trädgård. Jag älskar att pyssla i min trädgård och tycker även om inredning och att gå på loppis, så min blogg handlar inte bara om trädgård.
Du är välkommen in till mig om du har lust.
Nu skall jag kolla lite mer på allt vackert på din blogg sedan skall jag ut i min trädgård för här har vi ett härligt majväder idag som gjort för trädgårdsarbete.
Tack för besöket på din fina blogg och för reportaget.
Jag tittar in snart igen!
Kram Raina

AnnaHelena sa...

Ja, det blev verkligen ÄNNU snyggare! Jag har en liknande spalje som min man ville måla svart när vi byggde den. Det var jag som fegade ur och tyckte att den skulle bli grå, men nu när jag ser hur fint det blev hos dig så kanske jag måste krypa till korset och erkänna att...jag hade nog fel! Undrar om jag också ska våga nu?
Stommen blev ju mycket tydligare. Snyggt!

Kram // AH

Lena/isis sa...

Det blir jätte bra med det svarta. Gillar det jätte mycket... Men har du varit med i en tidning. Det har jag totalt missat. Kul!!!

Ha en bra trädgårdsdag.

Kram

smile sa...

Snyggt!