söndag 1 april 2012

Kluven.....visa eller inte?Som ni redan vet så bor jag rätt så nära där man har gjort om trädgården till trädgårds fredag som numera ska heta trädgårds onsdag och som börja i tv rutan den 4 april. Flera gånger i vecka går Alvin och jag denna runda och ser förändringarna ske och såklart blir det en och annan bild, men nu är det så att jag är kluven om ni vill att jag ska visa eller inte. Själv kan jag inte förstå att man lägger ner pengar på detta ("ruckel" ändrat från rukel hihihi så fel det kan bli ibland...) till hus och fallfärdiga trädgård som dom bara visar en bråkdel av i tv rutan.
Det blev en runda i skogen istället för platskolan i går och äntligen är alla vitsippr utslagna. Nu skriver jag rätt denna gången.....i ett inlkägg i veckan skrev jag sippor om snödroppar och jag vet inte var min hjärna höll hus någonstans då..... men här kommer i alla fall en något suddig bild på sipporna. Alvin ville vidare och det blev några snabba bilder med iphonen.

Ha en skön söndag kväll
Kram Anna

Den 11 april börjar jag en fotokurs, förhoppningsvis. Jag fick ett mail från dom i veckan och det behöver fyllas på en plats till för att det ska bli någon kurs, så om det är någon av er som vill hänga med och bor i omnejd Malmö så tveka inte.... ;)

11 kommentarer :

Ewa`s Galleri sa...

Vad härligt med vitsippor ,har inte sett några här ännu
Ha en riktigt skön kväll

Marina sa...

Har precis varit på min fjärde träff med fotokursgänget. Det är svårt men roligt. Idag känner jag kanske mest frustration men det lägger sig, det vet jag. Allt behöver sen övas, om och om igen. Bara för att jag nu vet HUR jag ska göra innebär det inte att man får perfekta bilder varje gång man trycker på avtryckaren. Tyvärr...

Hoppas det blir av med kursen för din del också.

Kram!

Lotta sa...

Jag blir jätte nyfiken på det du kallar rukel....
Lycka till med fotokursen!
Ha en fin vecka.
Lotta

Anonym sa...

Jag vill gärna att du visar dina bilder från "trädgårds onsdads ruklet"!. Kul att se en mindre tillrättalagd sida av projektet.

kram louise, hallontrollets trädgård

Lotta sa...

Jag tycker absolut att du ska visa dina bilder från 'ruklet'. Jätteroligt att se bakom kulisserna så att säga.
Kram

AnnCharlotte sa...

Jag är också nyfiken på att se hur det ser ut bakom kulisserna......
Ha det bra :)

Maribel sa...

Hej! En till som gärna ser baksidan.....
Välkommen som följare hos mig.
Ha det bra /Marika

blomsterdesign sa...

Åh så fint med alla vitsippor. det är en underbar blomma. Ja vi vill se bilderna på ruklet! ha det bra!kram Therese

Anonym sa...

Jag är också nyfiken trots att jag inte alls tycker om programmet! Längtar hem till Skåne när du visar vitsipporna, så härligt att de har kommit!

Hälsn. Åsa

Madam Rosa sa...

Hej Anna! Jag har precis anmält mej till samma kurs som du, så nu borde den bli av! Tack för tipset! Vi ses nästa onsdag.

Anonym sa...

SÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar din blogg..lantkänsla..mysig och hemtrevlig. Vill du ha lite vårkänslor ala IKEA och Paris kan du kolla in min blogg:)
Jag önskar dig en riktigt GLAD PÅSK.

LOVE Maria på inredningsvis