söndag 6 maj 2012

Nytt på gång.....Just nu befinner sig mina tanka på den här röran......det är på vår gavel som jag tänker fortsätta när jag målat klart pergolan på framsidan...och den är på G. Har målat nästan hälften och det är inget jag kan rekommendera, måla innan ni planterar växter i den. I alla fall...åter till mina planer för denna platsen. Efter jordgubbslandet som ni kan skymta under de blå näten så ska det bli en ny mys hörna med damm och soldäck. Ritning är på gång så ni ska få se hur jag har tänkt med mitt nya rum.


Den gamla dammen som är gjuten på plats ska få var kvar som bas men den nya kommer bli större. Så alla sjöstenar ska tillfälligt bort och alla strutbräken ska grävas upp och vissa av dom ska jag plantera på annat ställe och andra åker på tippen. 
Jag har delat flera av mina funkia och några fick flytta till gavlen och i alla singel som finns där, känner att jag vill börja fylla på så nätt. 
Funkian är på fram march, hoppas dom klarar att bli flyttade trots att dom kommit så långt....
Daggkåpan frösår sig lite överallt men för min del är det helt okej för jag gillar dom....snyggt såhär i singlen. Här häger lappen kvar i engelmansvinet, har inte velat ta bort den från jag har skrivit in i min bok, däe jag bokför vad som finns i min trädgård och jag kan säga att jag ligger lite efter i mina anteckningar.

Ha en härlig söndag
Kram Anna

4 kommentarer :

Ninnis sa...

Halloj!

jag blir så glad av dina underbara bilder. Du har det sååå fint i din trädgård. Ser med spänning fram emot hur slutresultatet blir...=)

Kram Ninni

Anonym sa...

Wow, spännande! Det ska bli kul att se det växa fram. Nu har jag läst det fina bildreportaget i Drömhem & Trädgård, det var verkligen fint med många vackra bilder!

Ha en fin söndag! Kram Hanna

Lotta sa...

Vad snyggt det ser ut!... och så kallar du det för 'röran'. Ska verkligen bli spännande att se slutresultatet.
Kram

Fru Grep sa...

Det ser jättemysigt ut. Gillar dina strutbräken. Ska du verkligen slänga såna fina växter på tippen?