måndag 18 juni 2012

Först var dom tre men nu.........finns det bara två kvar, den tredje har fått flytta till en vas i badrummet. Jo det är mina stjärn allium som jag pratar om och en rackare till hund som råkade bryta en. Denna sorten är mycket senare än dom vanliga men enligt min mening mycket vackrare, även om jag gillar de vanliga med. Det är härligt att alla inte blommar på samma gång. Även mina salvia Caradonna har börjat slå ut och detta är nästan den bästa tiden i trädgården. Så mycket är på gång nu och till och med lavendlen har fått fina skott som snart kommer slå ut.

Nu är sonens student över och det gick rätt så smärtfritt trots att det var mellan 80-90 personer här. Nu har vi städat i två dagar och det har tagit på krafterna, det blir nästan semester att få gå till jobbet.


Ha en underbar start på veckan, ska bli skönt med ytterligare en kort vecka för min del
Kram kram Anna
4 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Då är det Alvin och jag. Jag var i min svägerskas trädgård igår och fick på något underligt sätt alla hennes Agapanthus knoppar innanför jackan......nu såg min omgivning det och kunde rädda dom.....tänk om jag hade haft av alla.....
Du har det så fint i din trädgård nu! Det är verkligen njutbart.
Agneta kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Asch då. Men så fin den är i vas också :-))) Så fint med salvian. Så långt har det inte kommit här än, men idag är det faktiskt ganska varmt otroligt nog. Kändes nästan sommarlikt :-)))

HÄr skulle det också behövas städas i två dagar... fast vi inte haft någon studentskiva :-))

Kram
Charlotte

AnnaHelena sa...

Så skönt att studentfirandet blev bra. 80-90 personer: Det var det värsta vilken invasion! Förstår att det tagit på krafterna och att det känns skönt att pusta ut nu!

I år har jag också stjärnallium i min trädgård. Jag satte två, men på den ena kom det bara blad! Den andra ser ut att vara precis i samma stadium som din på bilden: Den har precis börjat öppna sina första stjärnor! Ser så fram emot att få se den helt utvecklad! För den tar verkligen tid på sig att blomma. Men den som väntar på nåt gott...

Kram Kram // AH

Marina sa...

Oj, det var ett stor studentfirande! Städa tar på krafterna så jag hoppas du kan hämta ny energi i trädgården kanske.

Kram