söndag 28 oktober 2012

Underbart och hål....

 

 
I går var första dagen som jag tog en morgon promenad utan Alvin, lusten har inte funnit där men nu kände jag att det var dags att försöka. Det har gått 6 veckor sedan Alvin somnade in och saknaden är lika stor fortfarande. Jag gick till några av våra favorit ställen och minndes min super glada Alvin som älskade våra morgon promenader lika mycket som jag.
Jag fick en fin morgon med sol, minusgrader och kameran i handen. Hösten är verkligen en vacker tid och den hör till en av mina storfavoriter. Vilken är din favorit?
 
 
 

Alvins äng som han älskade att springa och leka på var vit som om den hade ett täcke.........


Här har jag varit...... 
I dag är temat "hål" hos Kristina och Maria. Det här får bli mitt bidrag...ett hål i isen, jag var bara tvungen att testa hur tjock isen var...
 
En underbar söndag till alla som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 

11 kommentarer :

Le petit jardin sa...

jag förstår ditt hål av saknad..vackra platser ni passera.Och hösten är ju så vacker med alla sina färger runt omkring.

Is..vem kan motstå att inte försöka testa isen med foten..tänk så spännande det kan vara

kram Kajsa

Marina sa...

Jag tänker så mycket på dig och Alvin ska du veta. Ofta när jag myser eller är ute med Ronja så tänker jag på dig. Kan absolut förstå att det bär emot att gå utan honom. En ny hund kan såklart inte ersätta Alvin men ändå ge dig många nya fina stunder och kärleken som en hund kan ge.

Hösten älskar jag verkligen. Har jättesvårt att säga vilken årstid som är min favorit. Har svårt att rangordna men hösten kommer absolut på övre halvan i en lista på fyra.

Nu ska jag sätta på mig kläder för att vara ute ett tag.

Kram

Snickaregården sa...

Förstår ditt hål. Din saknad.
Ger dig en kram.

Tycker alla årstider har sin charm, men nu när rimfrosten ligger som ett täcke över marken finns där en magisk känsla.
Kram Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Jag älskar ju hösten (om den inte regnar bort, vilket den ju tyvärr gjort i år) och vintern om den är kall och har snö. Men överlag är tiden från augusti fram till i februari en bit, min favorit, sen går det utför......så är det bara, men klart är det trevligt att kunna ha dörrar och fönster öppna och kunna gå ut och in som man vill.
Men hösten vinner!

Jaaa, du, ibland när vi går nånstans där Kalle, vår första Golden vovve, älskade att gå, då kommer det en tår. Nej, det kommer många. Och han har varit borta i flera år nu, en nyårsafton tog det slut. Och samma är det med Tingeling, Golden nr två, hennes ögon kommer framför den inre synen ibland och då.....ja.....
Och nu står Leia ute på berget och skäller och skäller, hon här nåt rådjur eller sen kanske en ekorre och då tänker jag, sluta skälla hundelände, men så kommer jag på hur gullig hon är och så mycket hon betyder!
Stora kramar

Edith och Jag sa...

Ett fint bidrag till hål-temat. Jag tänker ofta på dig och Alvin. Som hundägare berördes jag väldigt av vad du skrivit om honom och saknaden efter honom. Gott ändå att du kan njuta av hösten. Det är min favoritårstid också.
Kram Maria

Johanna kaffepanna sa...

Fina bilder och fint skrivet.
Kram

Mamma med ambitioner sa...

Hej vännen!
Tänker på dig och jag är glad att du kan ta dig ut igen. Väntar på ditt sms :)
Hua mig vad kallt det var i morse. Kul hål du fick till. Ja hösten är mysig. Älskar färgerna, mörkret och att mys man kan skapa.
Ha det bäst. Största kramen Kristina

Bara Sara sa...

Vacker bild på natur och is som det blir hål i. Och saknaden efter ett djur, det är ett hål i själen som känns men som ej går att fota. Kram Sara

Åse sa...

Vilken fin tolkning och vackra bilder förstår att en trogen vän fått somna in, beklagar det är tungt när våra fyrbenta vänner lämnar oss !

Emma sa...

Ett hål i isen och ett hål av saknad...
Fin tolkning tycker jag.
Du hittar min tolkning här:
http://tantemmasbravader.wordpress.com/2012/10/28/hal-fotoutmaning-vanner-emellan/

AnnCharlotte sa...

Usch ja, man fattar inte riktigt hur mycket de betyder, husdjuren alltså, förrän de är borta.
Kramar :)