tisdag 20 november 2012

Bil bilder...


Ibland är jag verkligen galen men jag kan inte låte bli...... I dag ska ni få följa med mig i bilen på väg till jobbet....japp bilderna är tagn med iphonen i bilen.  
Det är så underbart med dessa vackra mornar. När man sitter där i bilen och favorit musiken ljuder så härligt i högtalarna och man tittar ut över landskapet. Det blir en stund med välbehag och det sprider sig en lugn och skön känsla i kroppen som gör mig glad. Att få piggna till sakta och få koppla av en stund innan jag är framme på jobb och allt sätter fart. Sen gillar jag fart med men det känns gott att det bli blandat.  

Tänk så olika det kan se ut....var man befinner sig, var solen finns och var det är för landskap man har runt omkring sig. Jag älskar landet, funderar ibland över en gård på landet samtidigt som jag tycker det är jätte mysigt att bo just som vi gör mitt i ett villa område. Här har man när till grannen som hjälper mig om jag saknar lite mjölk eller att stå och små prata över häcken. Jo jag hade nog saknat det även om jag gillar landet väldigt mycket också. Drömmen om att få ha höns flera hundar och en större grönsaks odling, ja drömma får man sen får det bli som det blir längs med vägen.

Ha en härlig dag
Kram kram Anna 
5 kommentarer :

Le petit jardin sa...

Precis så där mysigt landskap utanför bilen till jobbet har jag om jag kommer från kolonin..annars är det en massa rödljus och bilar på vägen genom stan. men jag facineras ändå över hur grönt Mitt/Vårt Malmö är.

Tack för vi fick följa med idag

kram Kajsa

Marina sa...

Tack för morgonturen! I går morse tog jag lite sovmorgon eftersom vi kom hem så sent i söndags. Det innebar att jag hann ta ett par bilder på frosten i går morse. Bara ut genom ytterdörren men ändå.

Kram

Lars sa...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Mvh
Besökstoppen

Limetwig sa...

Känner igen känslan. Allt känns underbart när man sitter där i bilen med bästa utsikten och favomusik i högtalarna... börjar längta tills i morgon bitti :)

Annika Christensen sa...

Det där var lite galet... men vackert!
Jag tog i somras när jag körde i ösregn och kände direkt hur galet det var. Mmm men livet måste jag ha lite spänning eller hur?
Allt gott och hälsa mamma
Annika