torsdag 3 januari 2013

God fortsättning.......


Hej alla fina bloggisar,

Hoppas ni hade en härlig nyårsafton och har sparkat in det nya året. Kanske ett och annat nyårslöfte är lovat eller kanske du har gjort ett vad med någon? Själv har jag som alltid lovat mig själv att några kilo måste bort och jag ska leva ett sundare liv, jo det brukar fungera ett tag sen har man en tendens att trilla tillbaka i gamla vanor men inte i år. Ja vad är då skillnaden i år, jo jag har ett annat mål denna gången men det får ni inte veta än....visst är jag taskig men denna gången gillt och nu gäller det, hoppas jag. I dag åkte trännings skorna på och det blev en power walk som en mjuk start. Har lovat mig att det stora start skottet är på söndag men för det kan man väl tjuvstarta så nätt med träningen...

Jag har påbörjat ett större jobb och tyvärr inget jag kan dela med mig än men om det blir bra så blir ni de första att få veta. Det har tagit mycket av min lediga tid denna julledighet men om det blir bra så blir det en fin belöning.

Nu går dagarna fort så här i slutet av ledigheten. Alla dom där små måsten eller jag kanske ska säga allt det där man hade tänkt hinna med och göra är inte helt fixat men vad gör väl det, då får det väl vänta till en anna dag....... Varför stressa nej njut av nuet och ta dagen som den kommer.

Idag har mamma och jag varit på rea och med hem fick det följa lite smått och gott och jag är riktigt nöjd ska visa i nästa inlägg, måste bara fota eller se om jag hittar lite bilder på nätet.

Tyvärr blir det inga bilder i dagens inlägg då det inte alls vill fungera, när jag trycker på infoga bild som vanligt får jag ingen klickbar ruta på överför att hämta bilder från datorn, någon mer som råkat ut för detta idag? eller kanske det är så att min blogg är full, ska nog undersöka hur många MB det finns tillgängligt på bloggen, ska bara hittar var man kan se det.
Nu har jag kollat MB med och den var långt ifrån full, har jag missat någon uppdatering om att man ska lägga upp bilder på annat sätt??

En god fortsättning på er alla
Kram Anna

5 kommentarer :

Tittis trädgård sa...

Hade också problem med att lägga in bilderna ikväll, men efter att ha försökt flera gånger så gick det bra igen. Kanske bara något tillfälligt fel, får vi hoppas!/Kram Titti

Ninnis sa...

Mina bilder hamnade lite hipp som happ men jag fick till det efter lite trixande...tillfälligt strul hoppas jag...=)

Kram Ninni

Marina sa...

Men Anna, nu blir jag ju jättenyfiken! På träningen, vad ska den leda till, på jobbet, vad ska det blir för en belöning???
Har du kollat träningsbloggar? NU vet jag ju iofs inte om du behlver det för den träning du ska göra, för det mål du har, men Lofsans träningsblogg är bra och Leilas (genom Amelia) är riktigt bra när man har allt annat i livet att ta hänsyn till också.

Allt gott till dig!
Kram

Suz sa...

Oj, det här låter spännande. Nu blir jag jättenyfiken på vad för roligt du har på gång:)

En riktigt god fortsättning till er också!

Ser fram emot bilder på dina fynd i nästa inlägg;)

Ha en trevlig helg!
Kramar
Suz

LyckligaPraliner sa...

Hej! Jag har haft chrome länge och det har fungerat utan problem. Prova det istället.

Ser att du bor i zon 1. Så grönt och växtrikt, härligt :) Själv bor man i zon 27...ungefär.. :))

Ann-Louise