lördag 5 januari 2013

Härligt med REA...

Jo visst är det underbart med rea när man hittar något. Allt för ofta kommer jag hem med prylar och kläder till ordinarie pris. Men i år blev det lite blandat, Odd Molly tröjan var till ordinarie pris men det andra inkl en ny jacka blev det fyndat på rean. Jag älskar randigt och vet inte hur många randiga tröjor jag har som inte alls är lika varandra......bara lite.

Här hemma har tomtarna börjat åka ner i sina lådor men granen får vänta eller så kanske den får åka på söndag. Den är lika fin som när vi tog in den och den barrar inget alls så kanske jag ska ge den fram till den 13 då julen definitivt ska dansa ut. Oj vad jag längtar till våren, att få gå ut i trädgården och börja klippa ner lavendelen och alla mina ståtliga miskantus gräs som inte är så ståtliga längre. Tänk att man kan längta till vår arbetet sätter igång i trädgården....underbart.

Av snälla maken fick jag en eldkorg i julklapp så här ska det eldas. Att få tända en härlig vår brasa i trädgården och kanske grlla en korv, det säger jag inte nej tack till.

Tack till er alla för tips som gjorde att jag fick rätt på mina bilder. Min jobb dator som jag ibland sitter med hemma har inte chrome och efter att blogger gjort någon uppdatering som min vanliga explorer inte fungerade med så blev det inga inlägg med bilder. Men snälla sonen lånade ut sin datr till mamma så nu är jag tillbaka.


Ha det helt underbart och en god fortsättning på er
Kram Anna


5 kommentarer :

Anonym sa...

Fina fynd du gjort. Och den där eldkorgen, så snygg!!! Jag längtar också efter att få gå ut och klippa. Vilka vårkänslor man fick idag! Kram Hanna

Monica sa...

vilka härliga fynd, randiga tröjor ja det är fint de ,,min dotter förbjöd mig ett tag att inhandla fler...så då fick jag göra det i smyg. Vilken härlig eldkorg , visst längtar man ut i trädgården ,,och både i dag och igår gick det utmärkt att vara ute här,,men inte gjorde vi så mycket vi eldade mest jag och sonen. ha en go helg kram Monica

Helena sa...

Vilken fin eldstad den kommer passa perfekt i din trädgård o stil.
KRAM från mig!

A House With A View sa...

Snyyyyyygga kläder!!!! Alltid kul att fynda!! Och vilken suuuuperfin eldstad!!!! Sååå mysigt att grilla utomhus:))

Tack snälla för din fina kommentar hos mig:) Min matta finns på Ikea:)

Stööööörsta kraaaaamen aka

Sylvia sa...

Är själv tokig i randigt:-) Eldkorgen som du fick var riktigt läcker. Vi eldar i vår eldkorg året runt. Mys pys :-)
/Sylvia