fredag 1 mars 2013

Fladdrar i vinden....Som jag skrev här på bloggen i början av veckan så är det mycket funderingar runt vår uteplats som ska fixas till. På listan hade jag med att jag önskade "gardiner som fladdrar i vinden" och då menar jag typ som på bilderna. Jag tycker det är så härligt och vackert med dom vita, tunna, skira gardinerna som hänger som ett vindfång. Själva stommen till vår uteplats är klar så det är ju bara att sätta igång om vädret kunde vända någon gång.

Bilderna lånade på nätet.

I dag är det äntligen dags att få lämna över rapporten och sen ska jag koppla av. Det har varit en jobbig men lärorik tid och såklart inget jag skulle vilja vara utan, men det är skönt att det är över för denna gången.

Hoppas ni alla får en underbar fredag denna 1 mars
Kram Anna
2 kommentarer :

Suz sa...

Åh vad härligt med en massa planer och vilka inspirerande bilder du har i dina inlägg!
Jag har läst ikapp mig idag, fortfarande i soffläge efter ett par dagar med feber osv. och före det ingen tid över för bloggläsande.
Så kul att höra att det ser bra ut för valpleverans, jag håller tummarna för er.
Nu när vi kan ana våren blir det extra skjuts för uteplaner. Vi bytte tak på uterummet förra sommaren och det tog liksom musten ur oss lite, vi har ca 90 kvm uterum så det tog ett tag. Men det blev bra och nu slipper vi dropp, vilket är jätteskönt. Snart kan vi börja sitta där ute, bara solen värmer underbart!

Ha ett bra besök på trädgårdsmässan, tror jag står över i år och stannar hemma och vilar upp mig för en ny arbetsvecka.

Önskar dig en trevlig helg!
Kram
Suz

Anonym sa...

Hej har nyss hittat dej och gillar verkligen vad jag ser och läser!!
I all hast IKEA har florstunna vita gärdiner(färdiga längder) för inga pengar,tror 33:- för 2 längder
Hilsen
Lisa
i Skåne