fredag 15 mars 2013

Lite färg....När det gäller färger i hemmet är jag rätt så dålig. Kör oftast säkra kort med svart och vitt. Ja, jag vet att jag är tråkig och jag försöker bättra mig, och det är förändingar på gång. Så snart vi är klara i hallen och vid vår matplats så ska ni få se...jag lovar. Jag hoppas det ska bli klart till påsk eller i alla fall nästan. Mattan som jag hade tänkt köpa och ha under köksbordet, är jag lite osäker på om den ska köpas innan lilla valpen kommer. Alvin har redan tuggat sönder en pappelina matta så det behöver inte bli en till.
En av uppfödarna som vi står uppsatta i kö hos väntar valpar runt den 22 mars och nu hoppas hoppas vi att det blir en gul labrador tik till oss.


Vid förra helgens besök på det stora varuhuset fick dessa kuddarna och den fina vasen följa med hem och flytta in i vårt rätt så färglösa sovrum. Jag är fortfarande inte helt överens med kuddarna så vi får se.
Jag har alltid tyckt det där med för mycket färger blir lite rörigt och utan färger blir det så tråkigt. Hur har du det, är det färg eller inte som gäller?


Kvistarna kommer från vårt körsbärsträd och jag hoppas på vackra rosa blommor om ett tag.
I kväll blir det till att tillbringa tid i köket eftersom vi ska ha kalas för mina tre killar på lördag. Det ska bakas tårta och någon kaka sen blir det buffe, men vad för någon någon udda buffe avslöjar jag inte än.


Ha en underbar fredag
Kram till er alla fina som tittar in och förgyller min dag
Anna


10 kommentarer :

Almbacken sa...

Jag älskar färg!!!

Tycker nog att du ska jobba lite med att vänja dig vid dom fina kuddarna:).

Kram,
Maria

susanne sa...

Mycket vitt - och sedan lite färg på kuddar och blommor som byts ut då och då...Just nu lila i sovrummet hos mig också!/Susanne

Ewa`s Galleri sa...

Jättefina kuddar o vas ,härliga vårfärger
Ha en riktigt skön helg

Laila sa...

Vi håller oss nästan uteslutande till vitt, svart och jordfärger i vår inredning, det blir lugnast så. Färg sätter vi med snittblommor och krukväxter!
Ha det gott!/Laila

Cilla sa...

Jättefina kuddar. Det bästa med att ha grundfärgerna vitt och svart är ju att du kan byta och sätta till andra färger hur du vill. Lättare att byta ut kuddar än att måla om ett helt rum ;-)

Ser fram mot en vår/sommarfika.
Cilla♥

Flower of Fame sa...

Härliga färger på kuddarna. jag har mycket svart och vitt. Sedan brukar kuddarna få lite mer färg. Vi har svarta skinnsoffor med kuddar som är svarta, turkosa lite senapsgula. Håller med att det är lättare att byta en kudde än en soffa tex.

Kram Pernilla

Varmvit sa...

Färg! Men gärna en färg i taget. Huset vi snart flyttar in i har rosa syrum, grönt bibliotek, gult, rosa och blått gästrum (3 olika, alltså). Men jag protesterade vilt när hyresvärden föreslog att vi skulle ha grönt vardagsrum! Grått ska det bli, med lavendelgardiner, så där blandar jag lite.
Gillar din vas! Åsa

Marina sa...

Härligt med lite färg nu. Man behöver något uppiggande.

Lycka till med kalas och mat.
Vi ska iväg på kalas.

Kram

Suz sa...

Förstår precis vad du menar med de där färgklickarna, jag har också svårt att vänja mig och känna lugn även med färg. Men lite i taget har jag nog fått in och dina kuddar är jättefina där på sängen. Vackra färger som inte känns störiga alls.

Och mattan, jag hade nog väntat! Med en valp på ingång måste det väl kännas mycket skönare att inte behöva bekymra sig om en matta:)

Ha en härlig helg!
Kram
Suz

Luna Ek sa...

Svart och vitt och knallrosa luckor i mitt italienska kök byggt 1996 och röda väggar i matsalen - det säger allt om mig. Fast vissa rum i huset är dock neutrala i jord-och växtfärger, men då är det annat som sticker ut.
Efter dina kuddar ska du se att du vågar dig på mer färg sedan.