söndag 28 april 2013

Utekök pågång mm.......


 
Tänk så lätt det kan vara att komma ut sängen när det är helg och vackert väder, underbart. Att få sitta ute på nya uteplatsen och njuta av frukosten i lugn och ro och bara höra fåglarnas sång, det är inte mycket som slår det.
 
Maken är igång med uteköks bygget och ni ska få följa med på resan. Jag kan väl säga att det ska bli svart men det hade ni säkert redan listat ut. 
 
 
 
 

Vi kan inte bli mer nöjda med de nya utemöblerna, att få sjunka ner i en go soffa i solen med en kopp te, underbart. Växter och annat är inte helt klart och sen ska ju taket på osv, men en sak i taget, vi har ju hela somaren på oss. Utemöblerna är från Trademax, gummikorgen som jag använder som kruka är från rusta och de svarta faten kommer från Löddeplantskola. Gummikrukorna är super bra att ha ute,lätta att flytta och hålla rena.

 
Nu har klotrubinian kommit hem och idag ska den få komma i marken. Hoppas den kommer igång fort så vi får njuta i sommar.
 
Ha en härlig söndag, på schemat står TRÄDGÅRD hela dagen.
Kram Anna
 
 
 
 6 kommentarer :

Marina sa...

Härliga trädgårdstid! Jag ska vara ute hela dagen tänker jag mig. Ska bara passa en brödjäsning först.

Kram

Louise sa...

Vad fint det kommer bli med ert utekök! Roligt att få var med på resan. Klotrobinia är ett jättefint träd. Har en själv och gillar verkligen bladverket. Jag fick lära mig på bloggen förra året att den gärna vill stå uppbunden, att den är väldigt känslig för att stå svajigt. Vet inte om det stämmer men det kan vara en tanke.

kram louise

Louise sa...

Kanske ska förtydliga att alla träd väl behöver bindas upp första åren men det jag fick till mig var att klotrobininan alltid skulle göra det, även efter många år. Ingen aning om det stämmer eller inte!

kram louise

Helens trädgård sa...

Så härligt med ett utekök :=)
Din/er nya uteplats är superfin och det ser väldigt ombonat ut.
Svart i trädgården är min favoritfärg också :=)

Önskar dig en solig söndag!

blompia sa...

Utemöblerna blev kanonsnygga! Kommer att bli super med uteköket!
Vårhälsningar Pia

AnnaHelena sa...

Oj, vilken glädje ni kommer att ha av era möbler och uteköket i sommar! Det ska bli kul att se slutresultatet! Blir garanterat jättefint!

Kram // AH