onsdag 29 maj 2013

Tack för er hjälp...


 
TACK för era snälla ord om mitt gullregn, det får helt enkelt stå kvar. Som flera av er sa så är det så kort tid det blommar och visst är det lite vackert ändå trots sin gula färg. Ett blåregns träd som är gult :)
Tovsipporna står i blom och jag tror nog att det ska få bli fler av denna vackra blomma, den påminner lite om den vita annemonen fast den är lite mindre. Tre plantor räcker i alla fall inte så det blir till att handla fler.


 
Min gamla japanska pil berättade förra året att den gav upp sitt liv i sin lilla kruka. Sedan drygt 10 år står den i en hemma gjuten betong kruka som den allt för länge sedan har vuxit ur. För min den har jag känt att den får klara sig så länge det går och förra året såg den väldigt ledsen ut så jag tänkte att nu har den gett upp. Men men ska aldrig räkna bort något helt när det kommer en ny säsong, just nu slår den nya grenar överallt och den ser ut att komma igång med en härlig fart.
 
Ha en härlig mitt i veckan
kram Anna
 
 
 
 


5 kommentarer :

Louise sa...

Tovsippan är jättefin! Så många fler plantor behöver du nog inte köpa för den sprider sig hejdlöst! Jag trodde att jag flyttade en planta förra året men tydligen var där rotbitar kvar för där blommar fullt av tovsippor i år! Jag har den i många rabatter och tycker den är fin hela säsongen.

kram louise

Trädgården på Höjden... sa...

jag är också väldigt förtjust i tovsippan och har samma erfarenhet av att den sprider sig som louise. jag köpte tre plantor för 2 år sedan och redan nu har de spridit ut sig rejält.

kram åsa

Linda sa...

Vilka härliga bilder från er trädgård.

Kram Linda

Maria - Snickaregården sa...

Tovsippan är så fin. Min har också börjat blomma men jag får nog köpa ett par plantor till känns det som.
Kram Maria

Marina sa...

Tovsippan är så fin! Om du väntar lite så lovar jag nästan att den sprider sig. Den gör det ganska så rejält där den trivs. Men det visste du kanske redan :)
Den har spridit sig en hel del i Lunden i år och det gör att där äntligen börjar se ut som i en lund = lummigt.

Kram