onsdag 3 juli 2013

Att få njuta....


 
Nu är verkligen det mesta på gång i trädgården. Blommor som redan står i blom sprider sina dofter och knoppar som är på väg gör en glad och nöjd trädgårdsmästare här hemma i sin egen trädgård. Detta är verkligen belöningen för mödan man så gärna lägger ner. Att få njuta och bara ha det bra i sin trädgård är toppen.
 
  
Hostan eller funkian är en växt jag gillar men dock mest för de vackra bladens skull, en och annan av dom har vackra blommor och de som är vita kan jag tycka är helt ok, jag har några få vita som även doftar underbart gott. De flesta får bara gå precis i blom sen klipps det hej vilt här hemma för det finns en helt del hostor. Hoppas maken kan hjälpa mig.
 
Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer :

Jenny sa...

Jag gillar också hostor! Fina bilder du bjuder på. Läste om mjukglassen i ett tidigare inlägg, jag är ingen mjukglassfantast, köper hellre kulglass men var tvungen att testa när vi hittade den på affären. Vi köpte choklad och gjorde den igår, jag tyckte inte alls om smaken. Tyckte inte ens det smakade choklad, men de andra tyckte den var jättegod så det är väl mig det är fel på ... Hade helst velat testa jordgubb, få se om det blir någon mer gång. Härligt konsistens i alla fall!

/Jenny

Malin - I min trädgård sa...

Ja nu ska man verkligen njuta av sin trädgård. Funkiornas blommor stör inte mig... ännu. I knoppstadiet tycker jag de är riktigt fina faktiskt.

Njut vidare!

Kram Malin

Jannibele sa...

Ja, nå er det bare å nyte hagens skjønnheter, frodighet og ro:)