tisdag 27 augusti 2013

Nytt vattenbad....

 
Det senaste projektet här hemma är ett vattenspel, jag har länge gått och sneglat på just ett sånt här men det har aldrig blivit av. Men efter att jag hade äran att få komma och titta på Evas fina trädgård, så bestämde jag mig för att det var dags. Maken ska gjuta ett vattenbad och sen ska det ställas en glas skiva som ska fästas i pergolan, där det sen ska rinna vatten uppifrån och få det att se ut som ett vattenfall, kommer bli så snyggt när det blir klart. Maken tycker vi ska vänta med att färdigställa det i år men som vanligt har jag väldigt svårt för att vänta. Vi får väl se hur det går, ialla fall så ska själva vattenbadet bli klart.

 
 
 

Idag ska Zelda på röntgen och jag hoppas dom har ett bra besked att ge oss sen. Zelda har haltat i en månad nu och det är en av hennes armbågar som spökar, ingen höjdare med tanke på att det är en svaghet hos labradorer. Finns det någon av er bloggare som har gått igenom något liknande?
 
 
Ha det super
Kram Anna
 
 
 

4 kommentarer :

Mamma med ambitioner sa...

Hej käraste!
Det är väl klart att vi vet hur det går med vattenspelet, eller hur?
Hihi......
Härlig födelsedag du fick, f-låt att jag glömde gratta dig. Massor av kramar nu i stället.
Måns och Patrik fyller år till helgen och din tårta kom som ett brev på posten. Hur många personer räcker en till?
Ha en fin dag min vän. Stor kram Kristina.
Ps hur gick det för Zelda och hennes ben?

Snäckskalsdalen. sa...

Du sprutar fina idéer! Det kommer så klart att bli urläckert.

Nej, har Zelda ont....nej, ingen av våra hundar har haft ont som valpisar. Däremot fick vår äldsta vovve Kalle lite besvär när han var gammal....Hoppas det inte är något allvarligt.

Kram

Råholskan sa...

Så tråkigt med Zelda, hoppas det inte är något allvarligt. Jag har haft tur med min Jyckes leder än så länge, men labbe som sagt, det finns alltid i bakhuvudet... Vi kan däremot allt om storfotsfurunkulos och urlånga antibiotikakurer. Lycka till med röntgenbeskedet!

Vattenfall blir urläckert! Klart du inte ska vänta till nästa år. Är lite likadan, allt klart nu eller helst igår ;-P Då hinner man finputsa desto mer sen istället!

Anonym sa...

Hej,

Låter som en fantastisk ide med nya fågelbadet. Finns det något foto, du skrev att du sett det i en annan trädgård?
Hälsning
Christina