fredag 20 september 2013

Höst piff....


 
Det är fredag igen och jag förstår inte var veckan har tagit vägen. Just nu händer det massor och min tid vill inte riktigt räcka till. Jag väntar på besked som kan vara både positivt och negativt, vilket gör det jobbigt att gå och vänta. Det gör mig otålig, humöret påverkas och man är orolig inombords men försöker vara positiv ändå. Jag påminner mig själv att det är bara är att rycka upp sig, klaga hjälper inte och man får ta det som det kommer.
Tur det är helg och jag sér fram emot att bara få vara ledig, dessutom kort dag idag så Zelda och jag kan hitta på något roligt.

 
 
 
Att det är höst nu går inte att ta miste på och det är dags att se över vantar, mössor och halsdukar, säger jag som alltid fryser. På tal om halsduk så såg jag en fin på HM som jag hoppas hinna köpa innan den tar slut. 
 
 
 
Ha en härlig fredag och en underbar helg på er alla fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 
 


4 kommentarer :

Livet på solsidan sa...

Vantarna och mössan får minsann ligga i korgen ännu ett tag. Baske mig!
Halsduk/sjal däremot - det har åkt fram nu. Snygg är den du visar!

Utan att veta vad det gäller så hoppas jag du får ett positivt besked. Och en fantastisk fin helg hoppas jag också du får.

Kram Tamara

M/S Design sa...

Fint höst piff i krukorna!!
Har bara tänkt tanken att börja piffa till hösten, få se om det blir något.
Ha en trevlig helg
Mariana

Marina sa...

Den sjalen har jag köpt i vinrött. Den är jättestor så jag ska faktiskt klippa bort lite på min. Kanske blir det i helgen kanske inte.

Fint med mossa, rödlök mm.

Kram

Anonym sa...

Har försökt att nå dig :-) cat.persson@bredband.net. Catarina/Trädgårdsfröjd (alltså den här bloggen måste jag ju spana in :-)