torsdag 19 september 2013

Härlig inspiration....

 
 
...hittar man alltid på Zetas. Tyvärr har jag aldrig fått uppleva det IRL men jag hoppas få komma dit en dag.
Det vita snygga fatet på ställningen hade gärna fått flytta hem till min trädgård, super fräck att ha så på ett bord, kanske något man skulle testa..
Krukorna under bordet är ju super fina. Det får mig att tänka på de snygga krukorna jag köpte i Danmark, jag ska absolut fota dom i helgen.

 
 
Ha en härlig kväll, nu är det dags att se det sista avsnittet av Broadchurch.
Kram Anna
 
 
 
 


1 kommentar :

Anonym sa...

Hej Anna

Som du säkert sett följer jag din blogg och imponeras av allt arbete ni lägger ner med energi och fantasi. Och dessutom hinner fotografera och skriva om det.
Jag hinner en bråkdel och njuter av
att i år kunna skörda några jordgubbar, tomater, chili physsalis, rabarber och äpplen förståss. En ganska enkel täppa alltså. Jag gör gärna besök hos Rappne och njuter av mångfalden och gärna en vegetarisk buffé i
den härliga miljön. Skulle du besöka Zetas trädgård får du hälsa till Viktoria Skoglund-Mattson. Hon o maken bor i ett Götenehus i Huddinge sålt av Mikael M. Jag tillbringar just nu rätt mycket tid datorn i jakt på nytt jobb. Efter G-hus blev det en kortare anställning hos FHV och nu lutar det åt att jag blir kvar i branschen och får besked i veckan.
Kram Barbro Reine (fd G-hus, Sthllm)