torsdag 19 september 2013

Stenlandskap....

 
 
 
Allt blir inte riktigt som man tänkt sig men jag är inte sämre än att jag kan ändra på mig. För ca 9-10 år sedan bestämde jag mig för att jag ville ha en modern och stenig trädgård....idag njä inte lika roligt. Tack och lov så har det hänt mycket genom åren men det finns ett stenigt och tråkigt ställe som stör mig. I år har jag planterat murgröna för att åtgärda mitt tråkiga tänkande... här under den gigantiskt stora cypressen och mellan den lilla dammen och bambu häcken är det tänkt att det ska bli ett härligt grönt täcke av murgröna. Jag hoppas de sex små plantoran växer till sig i rekordfart och helst skulle jag vilja sätta fler men nu ska jag hålla mig eller...inte.


 
När var på hundkurs i går kväll var det så här vackert.
Att gå på hundägar kurs hos Jeppe Strid, då får man känna att man lever men ack så lärorikt och roligt det är. Att få ha en glad och lydig hund är något jag önskar och vi tränar så mycket vi kan.
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 
 


3 kommentarer :

smile sa...

Men ååå...Vill du bli av med lite sten så lägger jag gärna ett bud. Jag är sååå inspirerad av dina stenpartier (tror jag berättat det här några gånger) och har en rabatt som jag försöker fylla ut, men inköp av sten hamnar alltid längst ner på prioriteringslistan... Så, om du har sten du vill bli av med och ger mig ett bra pris, kommer jag gärna och avlastar dig. ;-)

Anna-Maria sa...

Visst är det skönt att man kan ändra sig ändå? Det kommer att bli riktigt fint!

Lisa i Skåne sa...

Hej Anna!
Hälsar på din sida varje dag-tycker SÅ mycket om den !
Hilsen
Lisa