måndag 2 september 2013

Nu är det höst luft....

 
Det blev en underbar dag i skogen igår, jag hittade både kuddmossa, fina kottar och ca 4 liter av skogens guld "kantareller" underbart. Bilder kommer... igår kväll var jag ute i trädgården tills det började mörkna och maken kom ut och frågade om jag skulle vara ute hela kvällen..nä ska bara...ja ja sa han, ska bara, då tar det tid.
I lördags gick det en film om Searching for"Sugar man" som vi hade spelat in och jag hade lovat att vi skulle titta på den. Okej jag kommer in ska bara ta några bilder på den fina mossan jag hittade, men det blev inga höjdar bilder. Får bli nya i dag när det är ljust. Har ni sett filmen eller hört talas om Sugar man? Vilken sorglig historia om Rodriguez som försökte slå igenom med sin musik i USA men det gick inte så han återväde till sitt arbete som snickare. Det han inte visste var att han var större än både Beatels och Elvis i Sydafrika. Tyvärr visste man inte vem han var och det gick många år innan han fick reda på att han var jätte populär. Se dokumenträren som en svensk kille har gjort och fått massor av priser.
 
 
Min lavendel har börjat blomma igen och det lyser upp tillsamans med solhattarna.
 


 
 
Det är verkligen höst i luften och det får man väl säga nu när vi är inne i september. Knappt fyra månader till jul....ja ja inte ska man prata om det redan men det är ju så härligt. Här har ni en som älskar allt med jul. Längtar redan att få sätta fram julsakerna som jag fyndade på rea förra året.
Jag gillar alla årstider och är glad att jag bor på ett ställe där varje årstid har sin tydliga prägel.
 
 
Ha en underbar start på veckan alla fina som tittar in.
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer :

Sabelhagens Olivlund sa...

Så fina bilder! Hösten är på gång, men jag säger gärna sensommar ett tag till:)
Ha en fin måndag
Kram Maria

Eva Lundberg sa...

Vad fint du har i trädgården - härliga bilder!

Sugarman är en fanntastisk film. Nu var de ett tag sen jag såg den, men det jag fascinerades av var hur han lyckades inspirera en hel befolkning, utan att han kände till det själv... Sorgligt, verkligen. Men häftigt!

Ha en skön måndag!
Kram Eva, Tinibelli

Furulunden sa...

Så fint det er i hagen din selv om det er de første høstdager. Det er vel en klokkeranke/cobea du har i det første bildet. Den har så fantastisk bladverk. Tok noen bilder av den i en paviljong på Ramme Gård i går :)

Anna-Maria sa...

Såg filmen, riktigt bra! Jo jag vet precis hur det är med jag ska bara...Ha en skön vecka du med!