torsdag 26 september 2013

Tavelproblem...

 
 
 
 
Idag blir det lite pics från vår matplats som jag redan har visat några gånger....men nu står det en så fin vas på plats att jag var tvungen att visa igen. Min snälla mamma köpte den i somras och den kommer från paradisverkstan, sen tidigare har jag ljusstaken och dom båda är solklara favoriter här hemma. Att enkelt sätta en bit murgröna är det som passar mig bäst framför massor av stora buketter med blommor, även om det såklart är fint på ett helt annat sätt.
 
 
I somras satte jag upp det fina Marimekko tyget "City" på väggen och jag är super nöjd. Dock känns det fortfarande lite tomt och jag går och funderar på vad jag ska sätta på väggen ovanför skåpen. Helst kulle jag vilja ha en eller två affischer från Ehrenstråhle & Wågner men jag har inte riktigt bestämt mig än, men något måste komma upp så enkelt är det.

 
Lampan i taket kommer från Miljögården i Lund och den heter ramdom light. Lampan i hörnet som jag alltid får massa frågor om, är inköpt på det stora varuhuset på I för flera år sedan.

 
 
Tack för alla era fina hälsningar om vår bröllopsdag, maken överraskade med en god middag när jag kom hem från jobb och en fin present. Sen bar det av på hundkurs...ja vad gör man när man betalar dyrt för några få gånger, jo då går man på kurs....vi tar igen det i helgen.
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 


2 kommentarer :

Marianne sa...

Jättefina prydnader och ljus... det var längesedan jag tände ett ljus och har nästan glömt bort va fint det är...lyser upp och värmer oss i höstmörkret.

Anonym sa...

http://yle.fi/uutiset/taas_uusi_marimekko-yhdennakoisyys_katso_kuvat_ja_paattele_itse/6850208