söndag 8 september 2013

Udda inköp...... 
Att åka på loppis hör inte till mina vanligheter men någon gång ibland är det riktigt roligt. eftersom jag jag hade ett behov av att ha lite nya silverfat så vad det dags. Och silverfat det blev, superbra att ha som fat till krukor, piffar upp lite att ha ett udda fat. Detta fatet hade även en lite fot och det passar perfekt att ha kuddmossa på. Lite smått ful pråligt men har man bara några så tycker jag det blir rätt så lagom.
 
 


 
Två låga krukor, en som ska bli svart och en som redan har rätt färg. Trälåda, flaskor och två udda vaser i mässing. Jag kan nog säga att jag känner mig rätt så nöjd. Det som inte blir använt till nästa år det får flytta till en ny loppis. Perfekt återvinning.
 
 
 
Ha en härlig söndag, idag bär det av till Lackalänga trädgård och fynda växter.
 
Kram  till er fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 
 
 

5 kommentarer :

Villa Vårgatan sa...

Oj, vad du har fyndat! De där vaserna i mässing var riktigt läckra. Hoppas att din söndag i Lackalänga blir lika lyckosam.

Kram Eva

Ulrika sa...

Härliga loppisfynd!
Jag fyndade betongkrukor för ett tag sedan och tänkte måla dem. Men vad ska jag använda för färg? Tittade lite idag, hittade putsfärg, kanske fungerar. Vad använder du?
Ulrika

Snäckskalsdalen. sa...

Smart med silverfat att ha under, roligare än vanliga fat! Bra idé! Jag tar upp denna på en gång.
Agneta kram

Godastunder-tokigaidéer sa...

Till Ulrika,
Jag köper min svarta färg på Lödde plantskola, vet inte om du bor när?
Jag kommer nog inte dit mer denna säsongen men om du vill till våren så kan jag skicka dig en flaska, 35 kr för en rätt så lite flaska men den räcker till några krukor. Kanske man kan beställa den på deras hemsida. Kanske säljer Zetas den också med tanke på att dom säljer Löddes krukor.

Kram Anna

Ulrika sa...

Tack, Anna för tipset! Lödde plantskola ska få ett besök snart... Har de bara den svarta du använder eller finns där andra färger också? (Hade tänkt mig grå/mörkt grå)