torsdag 7 november 2013

2 eller 3....

 
...stänglar i amaryllisen är ju frågan. Alltid hoppas man att det ska bli tre men som vanligt blir det en överraskning. Tänk så snyggt det hade varit med grå trådig mossa, som jag just nu inte kommer på vad den heter....attans så still det kan stå i skallen. Ja det kommer väl när jag publicerar mitt inlägg.


 
Är det någon som har provat årets glögg? Var den god?
 
Tack för alla värmande ord om Zelda efter hennes operation, hon är pigg och vill gärna leka men nu är det vila i de kommande två veckorna och jag längtar tills vi kan få åka till skogen med henne. I dag är det hemma jobb så jag kan ha lite koll på henne.
 
Ha en härlig dag
Kram Anna & Zelda
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag tycker det är så vanligt nu för tiden att få tre stänglar på amaryllisen, eller så har jag bara tur. Har en jag med nu hemma men fler ska det bli framöver.
Blossas nya glögg är inte testad här, har lite svårt när det inte är saftglögg. Men jag brukar vilja smaka iaf. Den verkar vara lite annorlunda i år.

Kram Teres

Katarinas trädgård sa...

Nu har jag samma problem som du; att inlägget inte dyker upp i blogglistan förrän efter flera timmar. Eller om det dyker upp överhuvudtaget för jag har inte sett inlägget jag gjorde på em än. Fy vad irriterande!
Glögg och amaryllis, vad mysigt!
Kram
Katarina

Ingelas tradgard sa...

Spansk mossa eller tillansia mossa kanske du menade.
Ha de gott och hoppas det går bra med hunden.
Ingela

Rose-Marie sa...

trollmossa ... eller spansk mossa ... kärt barn har många namn ... kan det vara det du menar ... amaryllis ... glögg ... jul ... men vad är en bal på slottet???!!! :) ... härligt med Zelda som redan verkar krya på sig ... <3

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Jamen eller hur! Man spanar och hoppas att det ska bli tre stänglar. Tycker inte det spelar någon roll om det är en billig eller dyrare lök heller. Just nu har jag en tredje stängel som blommar på en ikea-amaryllis :-) Men oj, har ni måsta operera Zelda. Låter som att det gått bra i varje fall. Glöggen har jag provat och redan tömt en flaska hahaha :-)) Är en riktigt glöggälskare. Måste säga att det är en av de godaste årgångsglöggarna jag smakat. Skulle vilja beskriva den som en 'roséglögg'. Funderar faktiskt på att köpa en till flaska. Annars brukar årgångsflaskorna inte tömmas här direkt..... De brukar vara kul att prova, men inte mer :-)

Kram