fredag 8 november 2013

Vad gör du matte?

 
Vår lilla tjej är så uttråkad och vill bara ut och leka och springa i trädgården. I två veckor är det koppel tvång även i trädgården och Zelda tycker det är så tråkigt just nu, det är tur att vi ser ett ljus i tunnelen även om vi inte kan förklara det för Zelda. Snart tjejen...
Idag är jag glad, jag har fått ett positivt besked och det känns som om mycket kan lösa sig :)


 
Två små lyktor fick följa med hem från det stora varuhuset på I för ett tag sedan och nu tänds det ljus nästan varje kväll i dom. Jag vågar knappt räkna hur många ljust jag tänder både i trädgården och inne varje kväll men det är ju precis som det ska vara.
 
Idag är det VAB för sjuk hund, eller rättare sagt jobba hemma med hund som inte vill låta bli sina plåster och en tur in till djursjukhuset för att byta bandage.
 
Ha en underbar dag
Kram Anna & Zelda
 
 
 
 
 


9 kommentarer :

Susihus sa...

Åh lilla gumman. Skickar mina varmaste tankar och lyckönskningar till er att att hon bättrar på sig fort och att pälsen kommer fram snabbt. De ser ju alltid värre ut när de är rakade. Skönt att de tog båda på en gång. Stor kram

Susihus sa...

Åh lilla gumman. Skickar mina varmaste tankar och lyckönskningar till er att att hon bättrar på sig fort och att pälsen kommer fram snabbt. De ser ju alltid värre ut när de är rakade. Skönt att de tog båda på en gång. Stor kram

Tiger sa...

Stackars lilla gumman! Hoppas att det läker bra och att hon snart är frisk och kry. Tråkigt när husdjur blir sjuka.

Novemberhälsningar
Elisabet

Anonym sa...

Ja vilken frustrerande tid för er! Såna här gånger önskar man att det gick att snabbspola tiden framåt. En sån busråtta som en labbe är så känns det extra hårt när man tvingar dem att ta det lugnt. Men det är ju viktigt att det får läka som det ska. Tänk om man kunde prata med dem så att de förstod såna här grejer.
Koppeltvång ja...och snart börjar hennes första löpperiod och då blir det koppeltvång igen ;)
Mina labbar hälsar till henne och hoppas att allt går bra.

//Boije

Rose-Marie sa...

Men då är hon på bättringsväg Zelda ... solklart !!! ... vackra lyktor ... ja så mycket ljus som möjligt nu både ute o inne ... myspys behöver man nu .... .)

Our photos sa...

You have make beautiful photos!
Greetings, RW & SK

Laila sa...

Så bra att du kan jobba hemifrån och ta hand om älsklingen! Läge för lite stillsam träning? Övning i ögonkontakt kanske? Man håller en hundgodis en bit framför nosen på hunden samtidigt som man ser till att ha ögonkontakt. För godisbiten snett uppåt och åt sidan och då gäller det för hunden att hålla kvar ögonkontakten för att få godisbiten. Minns att det tog ett antal försök med Tim innan poletten trillade ner men sedan var han med på noterna. Har haft stor nytta av att han är van att ta ögonkontakt!
Önskar dig en skön helg!/Laila

M/S Design sa...

Hoppas hon blir helt återställd!!
Mariana

Things and Thoughts sa...

I find your blog very beautiful and interesting . I love Sweden , we were there 2 years ago and we had a fantastic stay!