lördag 21 december 2013

Här blev det snöbollar.....

 
....eftersom det inte behagar komma någon snö här så får man fixa det själv. Tyvärr ser det inte ut som det kommer bli något annat väder innan jul är det regnet som faller och är allmänt trist. Så det är bara att ta saken i egna händer och ordna så gott det går, snöbollar doppade i choklad med en snöflinga på toppen :) familjen är stormförtjusta i dom och även jag såklart.


 
 
Efter gårdagens lilla olycka så ska jag sitta och ta det lugnt idag med min värkande hand och arm. I går när jag varit och storhandlar sprang jag (eftersom jag hade bråttom) in med alla kassarna i huset och mitt i detta lossnade ett av mina sko snöre på min känga (vilket jag tyvärr inte märkte) då hakar snöret i den andra skon och låsningen var ett faktum. Jag föll som en fura och slog i mina händer rejält, den högra sidan fick ta den värsta smällen och jag känner hur det blixtrar till i handen. Tack och lov hade jag tur och inget verkar vara brutet men en ömmande hand och arm. Handen är lite blå men ...ibland ska man ändå ha lite tur :)
 
I går fick granen komma in och nu är det mys för hela slanten...
 
Ha en härlig lördag
Kram Anna o Zelda
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Asch då, du liksom slant till där, inte bra. Det går så fort när det väl händer. Hoppas du inte har för ont nu.

Vilka goda snöbollar! Och vackra!

Agneta kram

Villa Vårgatan sa...

Men, Anna, nu får du väl ändå dra ner på takten lite :-). Det kunde ha gått riktigt illa det där. Tur att ingenting var brutet. De där snöbollarna ser bara så läckra ut. Måste testa! Tack för receptet.

Ta det lugnt och mys.

Julkram från Eva

Our photos sa...

We wish you a Merry Christmas,
RW & SK

Ninnis sa...

Önskar dig en skön fjärde advent....=)

Kram Ninni

Katarinas trädgård sa...

Oj oj oj, det lät inte kul, hoppas det känns bättre nu. Kanske skulle du sitta ner en stund och ta det lite lugnt?! Jag kan verkligen rekommendera det!
Ha det bra!
Kram
Katarina

Susihus sa...

Aj din stackare. Hoppas att det känns bättre nu och att det gick bra med Zelda hos sjukgymnasten. Ezton ska på massage idag. Vi har ju ökat hans motionsvanor rejält sen han kom till oss. Kan vara bra att han får en genomgång så han inte får några spänningar eller låsningar i sina nya muskler.
Sköt om dig och familjen
Kram