onsdag 11 december 2013

Inköp....

Bild lånad på nätet.
 
I år har jag gett mig sjutton på att jag ska ha en rumsgran. Förra året stod jag och höll i en när jag var på plantskolan och tänkte jag tar den nästa helg för jag hade redan handlat så mycket, såklart var dom slut helgen efter och det fick aldrig flytta hem någon rumsgran till mig. I år ska jag jag ha en rumsgran och så enkelt är det.....jag hoppas på napp idag i en mindre blomsteraffär men det kommer även passeras någon av de större tråkiga kedjorna. Ledsen men det blir till varje pris i år :)
Visst är dom vackra?
 
Hoppas du har en underbar dag, idag ska lilla tjejen gå på sin rehab simning, tack och lov så tycker hon att det är rätt så roligt.
 
Kram Anna & Zelda
 
PS. Stolarna till arbetsrummet har kommit så nu är det bara lamporna som saknas, dom är beställa men kommer till våren, minst 10 veckors leverans :( blä. Såklart är det även lite finlir som är kvar så snart kommer det bilder, jag lovar :)
 
 
 
 
 


6 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Här har det flyttat in en rumsgran och jag tycker den är jättefin! Hoppas bara jag kan behålla den sån ;)
Såg att Maxi hade här i stan till halva priset mot vad jag betalade.... Hoppas ni har det bra på simningen, kram Suss

Sabelhagens Olivlund sa...

Så kul att du fick din rumsgran. Jag har ingen, men oj så fina de är.
Trevligt med stolsleverans, men trist med så lång tid innan lamporna kommer men ofta är det ju så.
kram maria

Anna-Maria sa...

De är jättefina så kanske gör jag ett nytt försök...alla säger att de är lättskötta men tydligen inte för mig :/ Nåja man kan inte lyckas jämt :D

Anonym sa...

Jag köpte min rumsgran för 4 år sedan.
Den växer så det knakar.
För varje år kommer det en årsring.
Den får inte bli torr, men inte heller stå i vatten.
Duschar den ibland.

//Britt

Cat sa...

Jamen visst är rumsgranarna fina. Höll i en i helgen, men jag hade bestämt mig för ett cederträd istället. Fick inget med mig hem istället :o men sånt ät livet i bland.
Härligt att Zelda trivs med sin träning, hoppas att hon snart blir bra igen.
Ha de gott. Kram, Catarina

Snäckskalsdalen. sa...

Klart du skall ha en rumsgran om du önskar en! Dom är så jättefina och förr hade vi alltid en men det har kommit bort i hanteringen. Dom var fina i flera år och så plötsligt blev dom gula och grenarna bara trillade av så jag tröttnade. Men jag kan inte gå förbi dom utan att ta lite på dom!
Agneta kram