måndag 28 april 2014

Tittin i växthuset eller ut!

 
Som vanligt har jag massa projekt pågång samtidigt och man vill var lite överallt hela tiden. I helgen har jag försökt koncentrera mig på den nya rabatten. Allt det tunga arbetet med att jämna ut marken är klart och det känns skönt, nu är det bra roliga saker kvar:) 30 häckplantor står och väntar på att komma i marken, kanske ska jag vänta med att säga att det roliga är kvar, häckplantor är väl sådär roligt att plantera!! Bilder kommer i veckan....
Det nya vattenbadet blev inte putsat men jag ser fram mot lång ledigheten som kommer i veckan så ska det nog bli gjort :)
 
 
För övrigt så står dessa härliga tomatplantor på tillväxt i lite skyddat läge i växthuset.Det blev 7 plantor med tomater i år med allt från vita, svarta och rosa. Låter lite häftigt och det ska bli roligt att se vad det blir av dom. På tillväxt står det även paprika, chili och jätte verbena. Till helgen ska alla skolas om till stora krukor. Jätte verbenorna ska jag plantera ut i rabatten, kanske får dom vänta en eller två veckpr till innan dom får flytta ut.
 
 
Dom vita tulpaneran som står i kruka har äntligen öppnat sig och dom är så vackra.
 
Ha en härlig start på dena korta vecka
kram Anna
 
 
 
 3 kommentarer :

Jenny sa...

Vad jag önskar att jag hade ett eget växthus! Något år kanske jag får hjälp att bygga upp ett av alla gamla fönsterbågar vi har.

/Jenny

Anna sa...

Så fint du har det och vilken fin blogg du har.
/ Anna Naturlig skönhet

Livet på solsidan sa...

Tittar in och säger hej och njuter lite i ditt växthus.
Läste om dina 'Queen of Night'. Här har jag köpt dem vid olika tillfällen och nu när de blommar är de inte samma färg. Lite trist, men de är rätt fint ändå. Fast tulpaner kanske kan ändra färg efterhand?! Lycka till med dina. Kommer se maffigt ut när de blommar. Förhoppningsvis i den färg du tror ;)

Kram Tamara