måndag 2 juni 2014

Härlig långhelg...

 
 
Vilken underbar lång helg vi har haft. Att bara få vara ledig och få fixa sånt man behöver är underbart. Hemma har det pysslats i trädgården, vi har varit och badat med Zelda och igår fick hon inviga sin nya flytväst. Nu undrar ni säkert varför hon som är en vattenhund behöver flytväst! Eftersom Zelda är dålig i sitt ena framben behöver hon simma mycket och för att hon ska ta det lite lugnt och försiktigt så är det flytväst som gäller, det funkar super bra, man kan ser att hon njuter. Hon tar några tag och flyter iväg, så härligt att se.
 

 
I trädgården har det också fixats en hela del och jag känner mig så nöjd att jag har hunnit så mycket. Jag tror jag har flyttat nästan alla min krukor, nya platser och nya infallsvinklar hur jag vill att det ska se ut. Två lika bord har hamnat vid entrén och jag har fyllt på med massa olika krukor, nu får jag fundera på om dom ska få stanna just där.
 
Ha en härlig start på veckan alla fina
Kram Anna
 
 
 
 


5 kommentarer :

Anonym sa...

Njutningsbart som vanligt att titta på dina fina bilder i trädgården. Xtra härligt att se så gott Zelda mår i vattnet
Min Daisy har haft oturen med vatten-eksem så vi har fått hålla oss ifrån vatten vilket inte är så lätt när man har en Labbe som bara älskar vatten och då även vattenpölar
Skånska Barbro

Anonym sa...

Vad härligt somrigt det ser ut! Gillar ditt lilla bord med växter och skulpturer! Här i Wales är sommaren också på gång, två soliga och varma daga och i dag si så där.

Ellinor Häggström sa...

Fin idé med bord och krukor som välkomnar. Hmm, den tål att tänkas på... :-)
Ha en riktigt fin vecka!

Anonym sa...

Hej, jag tittar in i din blogg varje dag, får så mycket inspiration. Gilla mycket din trägård och hoppas kunna besöka den på "Tusen trägårdar" den 29 juni.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Till anonym,
Du är så varmt välkommen.

Kram Anna