tisdag 5 augusti 2014

En endaste.....

 
...stor blomma är det i min jätte agapantus. Den köptes för två år sedan och det är andra gången den blommar, så extra roligt är det allt :) Den är väldigt hög och blomman är verkligen gigantiskt stor.

 
Semestern har gått in på sista veckan och jag har en del som måste fixas, saker som hade varit skönt att få ordnade innan jobbet tar vid igen. Främst är det saker som ska målas och sen är det en ny rabatt som kanske ska byggas, jag är lite velig om jag ska göra den nu eller vänta till våren.
 
 
Här längs med husväggen tänker jag ta upp en del plattor och göra en ny rabatt. En klätterhortensia (som redan står och väntar på att bli nergrävd) ska planteras i hörnan där den stora svarta krukan står och sen en massa lavendel som vanligt och lite annat såklart :) bilder kommer.
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 
 


4 kommentarer :

Stein sa...

Det høres veldig fint ut med klatrehortensia og lavendel der du har tenkt på dette :-D Og så fint at agapanthusen kom med en blomst. Den pleier jo å ta noen år før den virkelig begynner med storblomstring!
Ha en fortsatt fin dag.
Stein

HWIT BLOGG sa...

Det kommer att bli fint! Jag tar det lugnt nu...allt får ha sin tid, jag har grävt upp kirskål denna sommar så jag vill inte se en rabatt till detta år! Puh!
Varm kram,
Titti

Jenny sa...

Det kommer att bli jättebra, klätterhortensia är bara så fint! Här blir inte många knop gjorda i värmen, men jag har försökt och rensa lite, fortsätter idag men håller mig på den sida där skuggan är, tror jag.

/Jenny

Anne-Lie sa...

Visst är det roligt när det äntligen börjar blomma, även om det bara är en.