fredag 15 augusti 2014

Nytt tillskott i myrten familjen.....

 
Första veckan på jobb efter semestern är snart avklarad. En vecka med lagom tempo även om jag har haft fullt upp. Nya saker att ta tag i inför hösten, projekt som ska påbörjas och snart drar första kursen igång, ska bli både intressant och lärorikt.

 
Mitt senaste tillskott i myrten familjen, en liten bonsai myrten.

 
Två av uteplatserna har fått byta möbler och vi blev bara sååå nöjda. Det är här vi sitter mest och familjen samlas precis som i köket. Hoppas nu jag får till lite mysfaktor också.
 
 
Ha en härlig fredag alla fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 

5 kommentarer :

Piasofia sa...

Du har så fina Myrtenträd överallt. Önskar att jag fick till ett bra sätt att vinterförvara sådana på. Det funkar ju inte inomhus.De klarar väl inte alls minusgrader?
Vilken söt liten Bonsaimyrten!
Må så gott!

HWIT BLOGG sa...

Ja mysfaktor har du verkligen fått! Så härligt! Ja nu går vi med stormsteg mot höst...kan var härligt det med. Hösten kan vara helt underbar med sina färger och klara luft!
Ha nu en skön helg!
Varm kram,
Titti

Godastunder-tokigaidéer sa...

Mina myrten flyttar in i min mammas uterum där hon har frostfritt. Att ta in dom i stugvärmen efter att dom har varit ute har jag inte lyckats med. Vi har på tok för varmt inne.

Kram Anna

Baker's Corner sa...

Det är så fint hos dig med dina myrten. Har med provat att ta in myrten i stugvärmen men de orkar bara överleva ett tag sedan blir det för varmt, uterum är grejen

//Lena

palazzidesign.blogspot.com sa...

Tvivlar inte en sekund på att du fixar mysfaktorn !

Iren