söndag 26 oktober 2014

Höstmys....

 
Idag har vi ett underbart höst väder. Nu ska jag få gjort det sista i trädgården så jag kan njuta av hösten utan samvetskval över allt jag borde ha gjort :)
krukor ska in i både växthus, förråd och in i min mammas uterum för förvaring. Och det är en hel del krukor, sen ska runt 200 tulpanlökar komma i marken tillsammans med en lönn och några andra perenner. Sist men inte minst så ska alla lavendelplantorna klippas, men bara blom stänglarna :)
 

 
Annars planeras det för lite interiör förändringar och för en gångs skull har jag maken med mig från början. Tvättstugan ska renoveras och jag letar inspiration, har du tips mottages detta varmt.
 
 
Ha en underbar dag var du än är
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer :

Rost och rädisor sa...

Fina gräs. Visst har det varit kalasträdgårdsväder idag. Varenda solig timme med ljum temperatur känns som bonus så här års.
Allt gott
Anette

HWIT BLOGG sa...

Låter verkligen som höstmys! Härligt! Här på ön har vindarna varit väldigt ljumma och det har mer varit som en skön vårdag...
Det blev inte mycket gjort idag, latmasken gjorde sig påmind hi hi! Det kommer fler dagar med kanske mer energi...
Varm höstkram,
Titti

Snäckskalsdalen. sa...

Ni verkar i alla fall ha uppehåll, här kan man inget göra för regnar man inte iväg så blåser man bort. Det där sista verkar inte bli gjort, men jag såg just att det ser hyfsat ut mitt i veckan och då, då ska jag också greja!
Agneta kram