onsdag 29 oktober 2014

Morgonstund har guld i mun...

 
Tyvärr är det inte så att jag kan skryta med att jag är uppe i ottan, inte på helgerna i alla fall. Men i söndags kändes det lite så, tack för att vi fick en extra timme :)
Även om hösten inte känns speciellt närvarnade med någon kyla så visa våra växter att det är dags för vintervila. Kiwin har tappat alla sina blad och kvar sitter några ensamma kiwi som blivit bortglömda. För övrig så blev det en väldigt riklig skörd i år och jag hoppas det fortsätter så.
 

 
Mitt blåregn som jag planterade förra sommaren har tagit ordentlig fart i år. Det hade varit härligt att få uppleva en blomning nästa sommar men det är nog lite väl tidigt, men hoppas kan man ju alltid :)
 
 
Ha en härlig dag var du än befinner dig
Kram Anna
 
 


3 kommentarer :

Trädgårdstid sa...

Hej!
Håller med om att det är höstigt men inte så höstkallt ute. När jag tittar på foton från förra hösten så känns det som om säsongen varade lite längre då. Vi får se hur länge mildvädret håller i sig - jag är den sista som klagar!
Kram
Elin

HWIT BLOGG sa...

En alldeles UNDERBAR morgon också...så vackra bilder du bjuder på! Tack!
Varm kram till dig,
Titti

AnnaHelena sa...

Vilka stämningsfulla bilder! Älskar det där morgonljuset, och kanske särskilt på hösten. Gillar verkligen din pergola...

Kram // AH