lördag 22 november 2014

Byggröra och världens barn....

 
Byggröran fortsätter här hemma och utrymmet att piffa och göra lite extra finns inte. Pannan har fått flytta ut i hallen, tvättmaskin och torktumlaren står i vardagsrummet, arbetsrummet är belamrat med alla prylar från tvättstugan....ungeär så och byggröra med smuts och verktyg tillkommer.
Men ack så fint det kommer att bli :) i går var VVS killen här och drog om rör och idag målas väggar. Det går framåt och maken han sliter för att det ska gå undan :)


 
Med foten gick det sådär i torsdags hos speciallisten. Något är fel man han kan inte sätta fingret på det, ny MR röntgen så det blir till att vänta igen.
 
Idag står det jobb på schemat i alla fall för några timmar, i vanliga fall jobbar jag måndag-fredag men idag gör vi något speciellt för "världens barn" och då ställer man ju självklart upp.
 
Ha en härlig dag
kram Anna
 
 
 
 


3 kommentarer :

AnnaHelena sa...

Oj, så kul med ny tvättstuga! DET skulle jag också vilja ha, men vår är så yttepytteliten att det är svårt att få ordning på den...
Det är viktigt med såna där utrymmen som man egentligen tillbringar så mycket tid i, men som inte prioriteras när man piffar...

Tråkigt med din fot. Hoppas man finner någon lösning till slut...

Kram // AH

Marianne sa...

Fina ljusstakar...

angie sa...

schön und schlicht!!! ein schönes wochenende wünscht angie