söndag 9 november 2014

En ny matta av....

 
Dom sista löven faller från vårt japanska körsbärsträd och en gul matta har bildats på uteplatsen. Sommaren är ett minne blott men jag ser redan fram emot nästa då jag ska tillbringa mer tid här med en bok i handen. Att få ta sig en funderare på bänken och smida nya planer....
Fortfarande har vi väldigt milt väder i Skåne och idag gick det att sitta ute med en kopp te och ta igen sig efter en tur i skogen, rätt otroligt med tanke på att vi är en bit in i november.
 
Så här grönt var det på den nya uteplatsen i sommar :) härligt att det kan gå så fort med tanke på att jag gjorde den klar i juni.
 
 
Ha en härlig söndag
Kram Anna
 
 
 


7 kommentarer :

Furulunden sa...

Det er så vart og vakkert på høsten, men takke meg til våren og sommeren i hagen. Er stadig innom hagen din, du har fått det så fint!! Hilsen Mette som ønsker god søndag :)

angie sa...

man merkt jetzt wirklich, daß wir herbst haben, schönen sonntag, angie

Marina sa...

Ja, vädret är verkligen otroligt. Idag klädde jag mig för att springa en runda. DÅ var det 6 grader. Innan jag klätt mig färdigt, fixat lite smått och gott och kört 8 km dit jag skulle springa var det hela 12 grader. Jag blev lite väl varm :). Men vackert och skönt var det så klart.

Jättefint med lövmattan och en bok där på bänken låter som en trevlig syssla.

Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Löv i trädgården är bland det vackraste jag vet. Fråga mig inte varför, men det är nåt väldigt speciellt för mig så jag bara älskar dina bilder!
Agneta kram

Mitt 60-talshus sa...

Vilka vackra höstbilder du bjuder på!
Kram
Cathrine

I min smak sa...

Oj så vacker den är din trädgård, Anna, oavsett årstid!
Susanne

Sofie sa...

Uteplatsen sen så himla mysig ut att sitta på både i sommarskrud och höstskrud:)
Kram Sofie