torsdag 6 november 2014

Projekt...

Alla bilder lånade från webben
 
Just nu har vi en sån röra här hemma som man kan bli helt tokig på. Hittar inget, går ständigt på eller snubblar över saker som står ivägen och det finns inte ett rum i vårt hus som inte är belamrat med saker.
Vi bygger om vår tvättstuga och eftersom det mer eller mindre har använts till, garderob, förråd och tvättstuga så finns det ju en och annan pryl. Gissa om jag har rensat ut gamla lakan, mössor och vantar, ja allt möjligt...
 
 
 
Min önskan är att få en ljus och fin tvättstuga med shackrutigt golv...

 
Skåp och väggar i vitt...

 
Det hade gärna fått flytta in två nya maskiner i svart men eftersom de vi har fungera utmärkt så får det vänta. 

 
Det hade varit härligt med många fönster för ljusets skull men vi har i alla fall en helglasad dörr :)

 
Den här finessen hade jag gärna haft, någon som vet var man kan hitta den?
 
 
Ha en underbar dag
Kram Anna
 
 
 


6 kommentarer :

Anonym sa...

Hej Anna
Just igår bläddrade jag i en broschyr från Electrolux om deras köksserie, Sentens. Där fanns skåpet med strykjärnsinsatsen. Inte dumt alls. Själv skulle jag vilja ha även skåpet med Assistentlyft.
Lycka till med renoveringen

Hälsningar från Uppsala
Ramona K

Jenny sa...

Vad roligt att se fina tvättstugebilder, vi har också tvättstuga på gång men det är annat som har högre prioritet. Just nu gamla köket som nya tv-rummet. Eller bibliotek som vi kallar det pga tre meter bokhylla. Fiffigt med strykbrädskåpet, vi har sneglat åt liknande, tror Ikea har haft någon variant. Vilken dröm att kunna hänga tvätt i ett eget rum istället för på en ställning i sovrummet som vi gör nu.

/Jenny

Maria sa...

Har oxå en önskan om schackrutigt golv i tvättstugan men det fanns inte tid till det när det hetsmålades vitt där förra sommaren så gamla grönflammiga plastmattan blev kvar. Men den gröna 70tals tapeten försvann iallafall! :) o golvet kanske kommer i framtiden ;) lycka till med er renovering!
Kram

Katarinas trädgård sa...

Din tvättstuga är ca 1000 gånger bättre än min. Även före renoveringen. Kanske har vi tänkt lite ruffig industrikänsla som tema i vår?!
Det verkar bli urtjusigt, med rutigt golv, aaah!
Kram
Katarina

Hemma på Sjuan sa...

Fina inspirationsbilder. Spännande att göra nytt. Kram Suss

angie sa...

ich liebe die schwarz-weißen fliesen!!! angie