måndag 15 december 2014

Ätbara snöbollar...

 
 

I helgenblev det bakat mumsiga snöbollar med smak av vanilj. Sååå goda..
 
 200 g rumsvarmt smör
3 dl florsocker
 5½ dl havregryn
 1½ dl marsanpulver kallrörd
 2-4 msk kallt vatten
 200 g mörk choklad
 Rör samman matfett och florsocker. Tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet. Rulla bollar och ställ dom svalt så är det lättare att få på chokladen. Smält chokladen över vattenbad och doppa bollarna i den smälta chokladen.
 
 
Bilder från min London resa finns på instagram : annae1969 välkomna.
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
 
 
 
 


2 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Så goda de ser ut. Här har det blivit för mycket sött redan ;) Kram Suss

Lotta sa...

Vilket bra tips, detta ska jag översätta och bjuda en jobbarkompis som är vegan på i morgon! Ha en fin vecka. Kram Lotta