fredag 2 januari 2015

God fortsättning...

 
 
God fortsättning på er alla.....
 
Tack för att ni tittar in och lämnar så fina varma hälsningar som jag sååå lever på. Ni är en otroligt tacksam publik som är så snäll och uppmuntrande. Tänk att vi har tillbringat ytterligare ett år tillsammans här på bloggen och så många fina vänner jag har fått, vissa av er har jag träffat och andra är som brevvänner från förr. Man skickar små hälsningar på varandras bloggar och berättar att man tittat in och hämtar massor av härlig inspiration.
 
Var tog året vägen? Är det ålderna som gör att tiden går fortare? Jag tyckte nyss att det var början av december och nu är den slut och snart ska även julen dansa ut. Jag hade så mycket jag ville göra innan jul med pyssel och bak men än en gång har julen gått förbi och jag har inte hunnit med. Ingen sorg men någon gång hoppas jag hinna med att göra det där lilla extra som jag älskar.
 
Nu har jag slappat vad jag ska denna ledigheten så nu sätter vi igång och gör klart vår tvättstuga och sen har jag lite små projekt på gång här hemma också, berättar inget för maken än.... :) då blir han inte glad, men jag lovar att jag ska fixa dom helt själv :
 
Ha det allra bäst alla fina
Kram Anna
 
 
 
 


8 kommentarer :

Marianne sa...

Gott Nytt År!
Härligt att få vända blad och få ett rent och blankt så vi kan fylla det med något vackert...men det är inte som förr när frökatalogerna damp ner i brevlådan vid jul och det fanns tid för planering...numera går det en impuls från hjärnan "vill ha" och så var det tryckt på knappen "beställ"...nymodigheter lätta att anamma så klart så nu är det en "snowdropswalk" som hägrar för 2015. Lycka till med dina projekt.

Hemma på Sjuan sa...

Jag känner samma sak, det går så fort... har haft en viloperiod men nu ska jag komma igång med några småprojekt. Önskar dig en God Fortsättning! Kram Suss

Razzy sa...

God fortsättning. Ja att 2014 gick fort är ingen tvekan, nästan för fort.

Hoppas det går bra med tvättstugan.

Kram Eva

Sofie sa...

Känner igen det där med att man tänker att man ska hinna med en del grejer, men inte gör det. Härligt med lite projekt att se framemot i alla fall. Gott nytt år!
Varma hälsningar,
Sofie

Den lykkelige Hagen sa...

Godt nytt år! Gleder meg til å følge deg videre :)

AnnaHelena sa...

Jo, visst är det många saker man tänker, men som inte blir av. Men eftersom ett år som sagt var går så himla fort, så kan det ju bli gjort nästa år i stället!
Ser fram emot att följa dig även under 2015. Undrar just vad du ska hitta på i trädgården i år...?

Kram // AH

HWIT BLOGG sa...

Ja vart tar åren vägen, jag fattar inte...
Men jag ser fram mot att följa dig under 2015 och se vad du hittar på!
Varm kram,
Titti

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, åren går fort, men det är väl då man har roligt och trevligt och det är fantastiskt med bloggandet, så många härliga vänner man hittat. Och det är så mycket fint att titta på och din blogg ger ju inspiration precis hela tiden! Idéspruta är vad du är!!!
Agneta kram