onsdag 16 december 2009

"Tips med amaryllis"

I dag har äntligen snön kommit till Skåne med besked. Enligt smhi ska det snöa större delen av natten, jätte härligt........jag älskar verkligen vintern och snön. Allt utom att jag ska behöva köra bil till jobbet, jag har ca 30 min bilfärd till mitt jobb i Malmö.
Smhi tror att vi ska få en vit jul i Skåne och det låter mycket trevligt med tanke på att det är jätte många år sedan sist. Barnen har 2 dagar kvar i skolan innan jullovet börjar och själv har jag 2 dagar kvar att jobba innan 2 veckors ledighet, ska bli underbart.

Den högra bilden är en amaryllis som jag har lindat mossa runt som en boll och tagit ett silver band och rullat runt om den. Trevligt att ge bort.....den på bilden fick en kompis av mig i helgen.

Kram Anna

2 kommentarer :

Linda i Lönnbacka sa...

Jag har själv aldrig varit sjuk på julafton *peppar peppar* Men svärmor hade magsjuka på julafton förra året, tyckte så synd om henne för den är ju den sista dagen på året man vill vara sjuk på!

Man får ta det väldigt lugnt och köra försiktigt, säger jag som inte har körkort! ;)Själv har jag gångavstånd till jobbet, så brukar faktiskt gå om inte mannen skjutsar då, men risken är ju att man står på näsan för det är ganska halt ute nu.

Så himla fint du gjort med amaryllisen!
Din vän måste blivit glad :)

Kramar!

Emmas utsikt sa...

Jättesnyggt! Så trött här att jag nästan somnar... Kommer snart tillbaka. :)

Kram
Emma