måndag 14 december 2009

Tredje advent och många tårar


I dag kom det äntligen lite snöflingor, inte så mycket men bara att få se det falla gjorde att det känns härligt. Hoppas ni alla har fått lussekatter, papparkakor och massor av glögg.
I kväll vid nio tiden hade jag bestämmt mig för att sätta mig vid tvn och antingen se "Holiday" för tjugo femte gången, tycker den är super bra. Eller se en film på feman "Skicka vidare" efter att ha läst vad den handlade om så blev det att se "Skicka vidare". Den handllade om en lite pojke som gjorde 3 goda gärningar och de som han hjälpte skulle skicka 3 goda gärningar var vidare till någon annan osv. En journalist letar reda på var ursprunget på skicka vidare började och hittar pojken. Men slutet på filmen som man trodde skulle vara "Happy ending" blev inte så happy. Pojken blir dödad av en mobbare på skolan.  Men människor han har berört och fått hjälp via "skicka vidare" sluter upp vid hans hem......................sen sitter jag här och tårarna forsar ner för mina kinder. För en film?  men varför behövde han dö? För att påminna oss om att världen inte är så bra som man vill och hoppas??

Kram Anna

1 kommentar :

Linda i Lönnbacka sa...

Blir nästan gråtmild av din korta beskrivning. Usch, vilket trist slut på en annars bra film med fint tema!
Världen är bra orättvis så antar att filmen ville spegla det.

Hoppas du har haft en lugn och mysig Lucia!
Har själv legat halvt däckad av en förkylning i helgen, och är fortfarande inte så pigg. Men lite lussebullar och glögg har det allt blivit ändå! :)

Ha det riktigt gott Anna!
Kramar Linda