söndag 21 februari 2010

Migrän blä..........

God eftermiddag......efter gårdagens migrän anfall är jag någorlunda tillbaka, tyvärr går en hel dag till spillo, så som jag känner det. Fast jag har så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen eller om man ska vara vaken, eller försöka sova och då behöva stänga ögonen och ännu mer känna hur ont det gör. Jag kan knappt koppla av fast det är det enda som man ska göra, men när helgen kommer och man har massa saker som behöver göras och vissa som man vill göra så kan inte en hel dag bara försvinna utan att det märks.

Denna bild är tagen av Victors flickvän Karolina

I dag har jag tagit en promenad i ett ströv område som ligger nära mitt hem med en kompis, det var svin kallt -5 och nu är vi i skåne alltså.......och då är det kallt med tanke på hur mycket det blåser här. Efter veckans vikt kontroll stod vågen på 0,6 kg mindre trots 2 semlor under veckan så jag får väl inte klaga utan ta nya tag, nu har jag i alla fall fått smaka. Så nu är det nya tag och ta sig i kragen, har tyvärr många kg kvar men jag kämpar vidare, snart är det vår och sommar.


I morgon blir det nog en tur till Ikea för att skaffa massa värmeljus och lite andra ljus också för den delen, tycker det är bra ljus och priserna ok. Lite roligt att åka dit och går runt och titta bara, dock är det inte lika roligt som innan. I Malmö har vi fått ett nytt Ikea som är jätte stort och tyvärr tycker jag att det har blivit opersonligt och lite tråkigt.......

Ha en skön kväll och tack för att du tittade in
Kram Anna

7 kommentarer :

Linda i Lönnbacka sa...

Skönt att du är någorlunda tillbaka efter migränanfallet... Usch låter jättejobbigt!

Men Grattis till dina 0,6 kg lättare!!! :)
Jag har invägning imorgon, och har ätit mycket denna helg. Inte så onyttigt men tror att jag hade gått ner något mer om det inte vore för all mat!!

Kram kram

Nattmia sa...

Usch.. Migrän är nog inget kul.. Jag har ju turen att inte haft migrän nån gång..

IKEA däremot är bra mycket roligare, hade med velat åka dit.. Deras ljus är kanonbra och värmeljusen har ju varit bäst i test plus billigast och den kombinationen gillas.. :-)

Kram Mia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Din stackare! Min man hade migrän varje helg innan han provade att äta Beta blockerare. Funkar huuuur bra som helst. Har du provat Zomig nasal. Han brukar ta den sprayen de få gånger han ändå får migrän. Är ganska så dyr men den går att få på recept. Hoppas att mina tips hjälper dig för ingen borde behöva ha migrän!
Kram/ Anna

Limetwig sa...

Skönt det är bättre! Har själv ibland små migränanfall, visste först inte vad det var. Det bulltar och dunkar och blinkar framför ögonen... men när jag pratat med folk som har det ofta så konstaterade jag att det måste vara migrän... Håller med dig om IKEA, inget mysigt alls att gå där:( bara stort och opersonligt!
Jag börjar få lite panik inför sommaren, sa förra sommaren att "nästa sommar så ska jag väga x kilo mindre..." Men nää jag har ännu inte börjat med kilojakten! Får väl dra igång det med nån soppdiet... Hur gör du?
Hoppas din vecka börjar bra! Åse (oj så långt det blev...)

Limetwig sa...

Ja det går jag med på...ska vi säga söndagar uppdaterar vi minstningen? Har också hållt på med VV innan, skulle kanske på det igen, för det funkade ju faktiskt sist... Åse

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!
Inget vidare med migrän, har aldrig haft det själv men har en väninna som har det ofta, fy. Bra att du är bättre. Behöver oxå fylla på förådet på ljus, det går ju massor av den varan och här snålas det inte. Var faktiskt på IKEA i Malmö sist jag behövde ljus bland annat. Jag tyckte det var ett trevligt varuhus med bra struktur annars är jag van vid Älmhult huset.
Lycka Till med din vikttapp, vet vad det vill säja att ha lite för mycket av den varan. Tycker bara att man ska njuta av livet och leva det.
Jo Anna visst är det härligt med en present & inredningsbutik.
Ha det fint
KramKram
Lotta

Hanna sa...

Stackare! Migrän borde ingen få ha... :(

Snygga 'rostägg'! Och fina urnor!
Trevligt med ikeabesök! Jag har nog inte varit dit sen julrean!?
Vi fick också nytt ikeahus för några år sen, mycket större... likt 'alla' andra. Det förra var mindre och lite mysigare.
Men jag gillar det nya ändå, större sortiment och fler maträtter att välja på i restaurangen... :P

Grattis till viktförlusten :) Jag borde nog haka på... våran våg vill bara lägga på vikt varje gång jag kliver på :S

Ha en skön måndag!
Kram Hanna