tisdag 27 april 2010

Solstol och paraply drink.......

Bilderna lånade från flisby.se

I dag är det inte min dag, ont i huvudet och känner mig allmänt lite .......blä bara. Vet inte om det är den här jäkla allergin. Jag har under fyra års tid gått igenom en vaccinering mot bla. björk, gräs samt kvalster, det heter något så avancerat som hyposensibillisering och jag är jätte nöjd. Men vad gör man nu när det börjar komma andra allergier på min redan lång lista av allergier??
Björk, gräs,gråbo,sälg, vide, hassel,hund,katt är några. Jag har inte haft en enda allergi som barn utan kom i 35 års åldern som ett brev på posten...blääää.

Stolen på bilden hade gärna fått flytta hem till mig och mitt trädäck och just nu skulle jag vilja befinna mig i den med en paraply drink i handen.....mysigt. I Malmö har vi 14 grader och det är underbart skönt!!


För tillfället går jag och funderar på hur vi ska utforma vårt trädäck på baksidan av vårt hus som ska byggas i sommar, vill göra något häftigt och annorlunda. Men vad är häftigt och annorlunda??
Lånad från Sköna hem

Snyggt med olika nivåer och inte för inrutat som det lätt blir. Att inte bara följa kanterna på tomtyer utan göra avstickare och jag vet inte hur jag ska förklara......får visa när det är klart.
Håller på med en skiss till maken som han kräver att få innan han börjar.Ha en bra dag och tack för att du tittar in.

Kram Anna

7 kommentarer :

Strandkullen sa...

Krya på dig lilla vän. Inte roligt med dåliga dagar. Här hos oss är det svinkallt trots 10 graders värme. Känns som mitt i vintern...brr..Nu är min man och köper murblock till grunden på växthuset som jag äntligen fått hem...ha en bättre fortsättning på dagen...mvh semlan

Cilla sa...

Din stackare, det verkar som om du skulle behöva gå i ide under våren med alla allergier...

Snyggt med trädäck men det passa inte alls till vår gammeldagsträdgård.

Cilla♥

Hanna sa...

Ah, är du oxå allergiker... jag har alla pollenallergier som finns tror jag! Har inte tagit prover, och vaccin avrådde läkaren ifrån. Fick starkare kortisontabletter istället, som har funkat bra.

Härliga bilder du har hittat!
Vi (jag) funderar också på mera trädäck till baksidan... fast jag får visst bygga det själv :S

Ska kika på trädgårdsbloggen sen, nu blir det äntligen hemma :)

Ha d gott!
Kram Hanna

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Vilka underbara bilder på altandäck du hittat. Visst finns det så många mysiga varianter. Gillar också de i olika höjder och oregelbundna former, de ger ett härligt liv åt trädgården.
Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram Lotta

House number 15 sa...

Här har vädret också varit strålande. Gillar så mycket de två sista bilderna på altandäck, det ger mer liv och ett mer spännande uttryck när det är olika nivåer altanen. Du kommer säkert på någon trevlig idé.
Kram C

Emmas utsikt sa...

Fy med allergi! Visste inte ens man kunde få det som vuxen. Jag blir alltid förkyld på våren,men har testat mig och ä inte allergisk mot nångonting. Lustigt.

Jag tror på terass med lit nivåskillnader. Det har vi och det blir lite mer levande. Men vår är inte färdig än, så jag funderar över lävägg, växter och sånt. Tänka tänka...

kram!

Limetwig sa...

Jag fick också konstaterat min allergi för nåt år sen, men jag är "bara" allergisk mot hassel och nåt gräs så jag tar bara antihistaminer. Men jag blir så seg och trött, tror absolut att det hänger ihopa med allergin.
Det där trädeket låter intressant, tror du kan ritte ett alldeles lagom annerlunda för er :)
Ha det bäst! Åse