måndag 14 februari 2011

Hela helgen.....♥
Jag kan höra mig själv säga ibland "du har ju hela helgen på dig"......man har sina planer på vad man vill hinna med under helgen....hur ofta får man allt det gjort? Ja, jag vet jag är en sann tidsoptimist (maken påminner ofta) och jag ställer säkert lite onödiga krav på mig själv då det är helt omöjligt att hinna med det jag tänkt. Men jag har börjat bli riktigt duktig på att säga, varför ska jag göra det just nu....det kan ju faktiskt vänta till en annan dag. Det kommer en dag i morgon också och är det inte livs viktigt att det ska göras just nu, nä då får det vänta. Jag går hellre ut i trädgården än damsuga tex, för damsuga kan jag göra sen för inte springer tussarna in i dammsugaren själv....men för mig själv är det en sån avkoppling att få tillbringa tid i trädgården och det känns viktigt.

I går hjälpte min mamma mig att rensa bort en massa i trädgården, det stora elefantgräset jag har är en riktig ner skräpare......när det blåser som det gör en hel del i Skåne så har man det vissna bladen i hela trädgården. Jag vet inte hur många gånger jag har räfsat redan men nu är det i alla fall slut, tack och lov. Jag har försökt bilda ihop det som en kärve inför vintern men det hjälper tyvärr inte.

I lördags tog jag mig en runda till Gårdstånga boställe, tyvärr ett tag sedan jag var där. Helt underbart ställe och man kan bara inte gå tomhänt där ifrån...jag köpte en fin oljelampa till min kompis M som vi var hos i lördags kväll och sen tog jag denna enkla till mig själv. Tror jag ska se om jag kan hitta fler av denna typen flaskor och göra en hel hög med olje lampor.....

Ha en härlig Valentin
Kram Anna
5 kommentarer :

Susihus sa...

Åh va härligt det låter med att få börja vårstäda lite i trädgården. Här är det köldknäpp och fortfarande snö så det är inte att tänka på. I helgen kunde vi dock njuta på altanen med lite filtar och varmt att dricka i solskenet, äntligen!
Må gott

Helena sa...

Snacka om kvalitets tid att vara i trädgården!!!Då laddas ju batterierna rejält :-)Frisk luft sol om man har tur o en stor portion nöjdhet brukar infinna sig!
Hjärtliga KRAMAR till dig idag!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Nämen.... kan du vara ute i trädgården!!!!! Såå härligt... vi fick 50 cm snö förra veckan (ja förutom den dryga metern som redan ligger.......).

Oljelampan var jättefin!!!

Önskar dig en fin alla hjärtans kväll!
Kram
Charlotte

Limetwig sa...

Så söt flaska, ja den skulle man ju vilja ha i massor... :)
Hoppas din dag varit lite extra fin! Åse

Snäckskalsdalen. sa...

Det är det som är så bra, damm och skit går ingenstans, man kan med gott samvete ta och göra något roligt i stället. Sen kanske, fast för min del inte, lusten kommer......
Mycket roligare att vara ute och greja.
Agneta kram