fredag 7 maj 2010

Film från bloggträff i Turning torso...I dag känns det nästan som hösten har kommit tillbaka, det blåser stormvindar, regnar och är allmänt kallt.....blä, sitter här med min värme fläkt och huttrar.

Denna lilla filmsnutt har HSB lagt upp på sin hemsida efter  frukostträffen med bloggarna  Hildur, Jannice, Charlotte på Turning Torso.Bilderna lånade på Homeno1

Som jag har tjatat om innan så är det uteplatser som gäller. Att få skapa sina små rum och mysiga hörn är det jag gillar. Öppna platser till viss del är ok men känner även att man ska bryta av med något som har höjd och att blanda färger försiktigt men att inte vara för snål heller.Det här är en passande bild för idag........innerst inne känns det väl som att det ska kunna bli sommar snart. PS!!! Det går mot semester tider...jippi.

Ha en bra dag och tack för att du tittar in 
Kram Anna 

4 kommentarer :

Vita rosor och förgätmigej sa...

Om du inte provar så vet du ju aldrig! ;0)
Ut med dig och börja med något enkelt som inte behöver vara spikrakt. Kanske en kompost av sly? Jag ska beskriva hur man gör i mitt nästa nyhetsbrev... Kanske dags att bli prenumenant... :0)
Kraaam i vinterkylan.
/ Anna

Strandkullen sa...

Här är det hyfsat väder men svinkallt...hujedamig för att vara ute. Man får ta på vintermunderingen...Ha en skön helg kramis semlan

Cilla sa...

Ja, idag gäller det att hålla i hatten....

Ha en mysig helg och hoppas på att vi får lite sol och värme snart.

Cilla♥

Linda i Lönnbacka sa...

Ja det går ju mot semestertider, härligt härligt!! :) Det får man trösta sig med kalla, blåsiga och regninga dagar...

Ha en fin helg!
Kram kram