lördag 22 maj 2010

Underbara väder....


....snälla stanna. Vilken fantastisk kväll det blev igår, vi satt ute och åt middag på kvällen vid halv åtta...helt otroligt ljuvligt var det. Perfekt grill väder får man kalla det. Seglet fick komma fram för första gången denna säsongen, det är rätt så skönt att ha något över huvudet när daggen börjar falla. Gud så härligt det är att vara ledig......Mitt stora elefantgräs har börjat komma upp i en väldig fart nu, det gör rätt mycket i min trädgård när det väl står i sin skrud, just nu känns det väldigt tomt. Varje år tar det större och större plats, jag har just grävt fram en massa skott som tar sig in under ogräs mattan under stenarna. Nu ska det helst inte sprida sig längre för då går det ut i plattorna och i min lilla gjutna vatten spegel.


Nu börjar allium lökarna att spricka upp, äntligen det kan inte gå fort nog just nu..... graciöst vackra är de tycker jag. Nä nu ska jag ut i trädgården och göra en ny rabatt, tre nya buxbomsklot är inhandlade......mer får ni se i morgon.

Ha en härlig dag
Kram Anna

5 kommentarer :

Hem ljuva hem sa...

Visst är det härligt ute nu, har tillbringat hela dagen ute i trädgården och i kväll blir det grillat här också. Fina bilder du har på din sida..ha en fortsatt skön pingst.
Kram Anneli

Almbacken sa...

Så härligt det ser ut!!

Nu blir ju jag jättenyfiken och undrar så klart var du har tänkt dig denna nya rabatt......

Kram / Maria

Strandkullen sa...

Vad mysigt det ser ut att få sitta under segelduken och njuta av allt det vackra i trädgården...Blev det ingen karneval då...kramis semlan

Limetwig sa...

Så fin er trädgård är, ser så inbjudande ut . Vi behöver balysning i vår men var det är stora frågan...
Ha en skön söndag! Åse

LOTTAS HOME sa...

ÅÅÅÅ, din trädgård är så fin! Kul med seglet som tak över altanen. Visst är det härligt med sommarvärme, önskar att den kunde vara för evigt....
Ha en bra start på veckan!
Kram Lotta