måndag 19 juli 2010

Det blev inte som......
.....vi tänkt oss denna semestern....Vår lilla Alvin har blivit biten och i förra veckan var vi hos veterinären och fick penicillin och tvättråd. Vi har följt dessa och han är en pigg krabat och mår jätte bra. Han blev satt på plats av en äldre hund som nog råkade ta lite hårdare än tänkt, äldre hundar brukar vara duktiga på att veta hur långt de kan gå.....en endaste tand satte ett litet hål i skinnet i halsen på vår lilla Alvin.....som nu ställer till det lite. I dag ska vi åter till djursjukhuset för det har blivit en knöl runt såret och då misstänker man att bakterier har blivit instängda och ett dränage behöver sättas in. Inget man som ny hund ägare vill uppleva än mindre för Alvins skull att redan nu bli stamkund på djursjukhuset..... vi som skulle åka och ta kvälls dopp i en närliggande sjö med Alvin om kvällarna och grilla som vi hade tänkt, nu känns det inte helt lockande om vår lilla vän inte får bada. Men han leker, äter och är pigg som en mört och det känns positivt.

Nu blommar lavendelen för fullt överallt i min trädgård......och elefant gräset har börjat få sin höjd  på plats, något lite till kommer den att växa och jag hoppas på blomning i år då sommaren bjuder på denna härliga värme. Är det en mer normal sommar får den aldrig sina plymer. Ett gräs jag starkt kan rekommendera, mycket vackert men det sprider sig..
Jag har fortfarande en hel del kvar att göra inför trädgårdsvisningen den 8 augusti så när Alvin sover jobbas det för fullt i trädgården.

Ha det gott alla vänner, tyvärr har jag inte så mycket tid just nu att titta in till er men jag kommer åter.


Många sommar kramar Anna

6 kommentarer :

Annas Lycka sa...

Oj hoppas ni får bra hjälp med lillprinsen.

Det där gräset är riktigt fint....Ilike!!!

Ha det fint! Anna

hemma hos lilla mej sa...

Åååå hoppas att lilla vovven blir bra .Stackars han.Vad underbara bilder du visar.Ha det så gott du kan och att din lilla vovve blir kry snart.Kram Rita ♥

Anonym sa...

Stackars lilla prinsen! Hoppas att han snart är bra igen. kram

Eikkala sa...

Åhh... din lavendel vill jag gärna flytta till min trädgård. Stackars liten, hoppas han snart blir bra igen kram sari

Charlotte sa...

Usch då... Hoppas att allt går bra med Alvin.

Vilken frodig lavendel......... SÅ skulle jag också vilja ha..... Lavendel är en av de finaste växter jag vet.....

Ha det skönt!
kram Charlotte

Cilla sa...

Tur att valpar är ganks atåliga! Han reder sin säkert, stackarn!

Visst är det underbart med all lavendel. Sk ta en tur till gunnebo, här i Skivarp idag för att fixa till utanför mitt växthus. Nu ska rutorna putsas.

Kram Cilla♥