fredag 9 juli 2010

Semester......Äntligen är det det dags att gå på ledighet och en välförtjänt semester. Överst på listan på att göra under ledigheten är att "SLAPPA" att verkligen ta det lugnt och njuta. Att ta den som den kommer. Det ska bli skönt att få vara hemma och pyssla och om jag ska vara ärlig så är jag inte så bra på att slappa... nej det brukar hända både det ena och andra när jag är ledig och listan på att göra finns det hel del.....
Här kommer vår lilla krabat Alvin i galopp han är 12 veckor på söndag och det känns som han har dubblat sin storlek på dessa 3 veckor vi har haft honom.

Nu är lavendelen i sin absolut bästa tid, precis innan blomning och den ser så härlig ut där den står. Det doftar himmelskt underbart....Jag kan tänka att bloggandet kommer inte i första hand under semestern men titta in till er alla kommer jag nog inte att kuna låta bli......

Ha det super härligt :)
Kram Anna

7 kommentarer :

Cilla sa...

Ha en riktigt mysig semester, Anna! Ta vara på tiden med lille Alvin och resten av familjen. Vi hörs på mailen, maila mig om du har en hemadress, jag har bara den till ditt jobb.

Cilla♥

Vardagens guldkorn sa...

Mysiga Alvin =0) Ni kommer att få en toppensemester med honom! Å de växer så fort bara, som med bäbisar. Bara att passa på och njuta när de är små även om de är härligt sällskap när de blir större. Allt har sin tid!
Härliga lavendelbilder! Jag trodde mina strök med i vinter, fick klippa ner dem jättemycket men nu så visar de färg, har lite olika sorter så en del blommar och andra är snart på gång.
Hoppas du får en härlig semester!
Kram Linda

Nattmia sa...

Härliga semestern är här för mig med och den skall njutas till fullo..

Njut och ha det gott..

Kram Mia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka bilder! Heeeelt fantastiska! Lyckliga ni som har blivit med valp. De är ju sååå söta! (och rätt jobbiga med om man ska vara helt ärlig *hihi*)
Jag ska också jobba på att slappa, men jag känner redan hur det kryper i kroppen. Nåväl, man lär så länge man lever!
Kram/ Anna

Charlotte sa...

Alvin är verkligen urgullig.... Å vilken frodig och fin lavendel du har... blir liiite avundsjuk... Älskar lavendel!!! Skönt med semester.... Jag brukar också ha svårt att riktigt slappa när man är hemma. Måste åka bort för att lyckas riktigt med det :-)

Ha det skönt!
Kram Charlotte

Limetwig sa...

Hoppas verkligen du får en skön semester! Vet hur det är att inte kunna slappa bara :) Ha det bäst! Åse

Mycket annat & lite betong sa...

Hoppas du kan få en skön och avkopplande semester!
Bilderna du visar i förra inlägget såg jag också. Jag föll tyvärr också för dem, det blev mycket planer i huvudet.

Agneta