torsdag 6 oktober 2011

Elefantgräset har vippor......Tack moster för pumporna, den stora gröna är super fräck. Vi åker även till hobby odlaren Stig och hans vagn för att fynda pumpor och andra hemma odlade grönsaker och bär. Att få handla närodlat och obesprutat känns som ett privilegium i dessa tider. Den stora pumpan som bara fick en tillfällig plats i urnan kommer från Stig. Den ska få plats på trappan sen.... 
Nu till något häftigt......mitt stora elefantgräs har vippor......mänger som så nätt börjar öppna sig. Detta är andra gången som jag får uppleva detta för vad jag har förstått så är det inte helt vanligt...rätta mig om jag har fel. Tyvärr blåser det orkan vindar så fotograferingen var inte så lätt.
Finns det någon som brukar råka ut för detta underverk?Ha en härlig dag
Kram Anna

PS. Är det någon som vet om man har någon inställning som inte stämmer när man inte kan lägga kommentarer hos alla???

15 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fin färgklick pumpan är!
Vippor, är det liksom blomman på gräset, det?
Agneta kram

p.s. har tyvärr ingen aning om vad man gör åt kommentarseländet, men läste att det var någon som sa att man inte ska har rutan "fortsätt vara inloggad" i kryssad...d.s.

Louise sa...

Coolt med vipporna! Kan tänka mig att det inte är så vanligt! Hos oss blåser det också för fullt, gillar inte! Angående kommentarerna har jag precis samma problem! Har provat allt jag kan komma på, skriva anonymt, vara inloggad, inte inloggad, skriva från annan dator, men det fungerar ändå inte. Jag kan inte heller byta till google chrome för då kommer jag inte in på min egen blogg!

kram louise

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så fint du gjort det ! Har tyvärr inget elefantgräs...men häftigt. Ha det så gott kram Maria

Mys och hemtrevnad sa...

jag är numera superirreterad på att jag inte kan läggakommentarer eller svara på inlägg till alla bloggare. Vet inte heller vad som hänt. Det går inte ens att vara anonym ibland...störande. Får du bra tips hör gärna av dig! kramis semlan

Snäckskalsdalen. sa...

Hittade länken med "vår" vovve och nedräkning till jul!
Här är den:
http://www.countdownclockcodes.com/christmas-countdown-clocks/

Agneta!

Landbohaven sa...

Gode billeder.

Hvor ser det pæn ud i din have.
Tak for kigget.

M/S Design sa...

Det har varit problem att skriva kommentarer ett tag, jag fick tipset att byta till Firefox och det verkar fungera bättre.
Mariana

NataljaOblonskaja sa...

Häftiga vippor.

Du, har precis tagit bort krysset i rutan "fortsätt vara inloggad" tycks ha varit den lilla (skit)saken som gjorde det omöjligt att lämna kommentarer. Tror det i alla fall...har fungerat hittils.

Ha det bra!
Camilla

bolin of sweden sa...

Hej! Vad häftigt med vipporna - jag har tre elefantgräs hemma men aldrig varit med om detta! Mina kommentarer bråkar också så det verkar vara ett allmänt problem med blogspot. Kram Helena

Anna Vattenkanna sa...

Men så roligt att elefantgräset blommar hos dig! Jag har bara sett det en gång tidigare här i Sverige...

Jag har megaproblem med kommentarer från Explorer webbläsaren trots att jag minskat säkerhetsnivån, inte har kryssat i den lilla rutan Vara inloggad mm mm. Har bytt webbläsare nu sedan en vecka tillbaka, Firefox, och då funkar det som det ska. Chrome har jag inte testat men den ska också funka enligt vissa.

Kram Anna Vattenkanna

Anonym sa...

Måste nog skaffa fler sorter prydnadsgräs... de är underbara.

Kram Birgitta

AnnCharlotte sa...

Fint med det blommande elefantgräset.....
Ha det bra :)

Katarinas trädgård sa...

Vad häftigt med blommande elefantgräs, det måste vara ovanligt! Kanske kan vi tacka den varma hösten för det.
Konstigt nog har jag inte problem med att kommentera, hittills i alla fall...
Kram
Katarina

Lotta sa...

Har hört att det är mycket ovanligt att elefantgräset hinner blomma så det är ju jätteroligt att du får uppleva det, två gånger till och med!
Även jag har enorma problem med att kommentera. Allt bara försvinner, har ändrat i alla möjliga inställningar men inte hittat någon lösning hittills.
Kram

Ögonblickslycka sa...

Mycket fint att titta på här på din blogg, jag lär återkomma.

Kram Lussan