onsdag 5 oktober 2011

Höst, fall, automne, falde......


Underbara höst......när man får en höst som denna med sol, värme och den där höga underbara luften så är det verkligen fantastiskt. Mörkret börjar hinna ifatt en på både morgonen och kvällen. På morgonen är det mörkt när jag går upp ur min varma säng kvart över sex men vad gör väl det när det står en pigg och glad Alvin och väntar utanför dörren. Han får inte gå in i vårt sovrum och det vet han om. När han var liten hade vi en grind där och sen när den togs bort så förstod han .....Kvällarna blir även dom tidigt mörka och redan klockan sju känns det som den är tio.Tyvärr har jag fortfarande problem att lägga kommentarer hos vissa, antar att det är blogger som har problem då man hör det från fler av er.

Ha en underbar dag och ta hand om er
Kram Anna6 kommentarer :

Trädgården på Höjden... sa...

Ja, nu börjar det bli svårt att komma upp på morgnarna. Det är alldeles mörkt när klockan ringer. Och att få upp barnen tar allt sin tid.
Igårkväll kände jag mig riktigt höstfrusen och plockade på mig både raggsockor och extra kofta. En sån kontrast till dagarna då det är så soligt och varmt.

Ha en bra dag.

Hälsar Åsa

Anna H sa...

Prova med en annan webläsare. Kan vara det som är problemet med att lämna kommentarer. Själv har jag problem med att mina inlägg inte blir synliga i andras blogglistor förrän efter flera timmar :-/

Ha en bra dag!
/Anna

Snäckskalsdalen. sa...

Men så duktig Alvin är.....det kan vi nog bara drömma om. Fast Leia får inte vara i min säng och hon hoppar inte ens upp om jag skulle be henne så lite duktig är hon också. I alla fall när jag är där.
Jag kommer inte ihåg var vi hittade nerräkningsvovven förra året, ska leta och hittar jag säger jag till!
Kram

Helena sa...

Det blir ju fort mörkt nu oxå.Man märker skillnad för var dag.Suck ja ja det är bara att njuta på dagarna.
KRAM från mig!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst är det härligt när mörkret börjar smyga sig på! Jag måste vara lite smått tokig den här hösten men allt känns helt fantastiskt! Håller på att förbereda för nästa säsong i trädgården så att allt ska gå smidigt till våren. Det är så härligt att kunna se framåt och längta till nästa odlingsår redan nu!

Kram/ Anna

Kristina Bonander sa...

Trots att det blir mörkare är det ju en fantastisk tid, hösten. Lite stillsammare, tid till eftertanke och möjlighet att njuta av allt man jobbat med i trädgården under sommaren.
Hälsningar
Kristina