tisdag 4 oktober 2011

Brödljus...
Jag kunde bara inte låta bli att ta en bild i förbifarten på denna fina ljusstake. Härlig idé till advent eller kanske till en fest att ha på bordet....bilden läggs direkt i samlingen att inte glömma.Just nu är det mycket som händer och tiden räcker inte till, avsluta jobb, nytt jobb, Alvin som varit sjuk, läkarbesök, planera NY resan, hinna med hemma som det vanliga med mat, tvätt, städa och barnen även om de är måttligt intresserade av att vara social med mamma. Båda pojkarna övningskör och det är inte helt lätt att hinna allt när man är hemma halv sex på kvällarna......jisses vad tiden rullar på. Även om jag längtar till NY i mitten av nov så vill jag inte att tiden ska gå för fort. När vi kommer hem är det julstök som gäller och det känns lite overkligt.

Nu springer jag vidare
Kram Anna

PS. Är det någon mer som ibland har problem att lägga kommentarer? Ibland fungerar det och ibland säger den error bara och det kvittar om jag försöker en gång till.

8 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja men du....varför rusar tiden så fort. Måste ju stanna upp och njuta också. Men det skall jag göra nu. På med dojjorna och ut i det underbara vädret en sväng. Går ju ann för mig som är hemma så mycket. Men ha du också en bra dag i allt. Kram Maria

Helens trädgård sa...

Ibland känns det som dygnets timmar är för få, men man måste stanna upp och hämta andan ibland.

Jodå, jag har massor av problem med att skriva kommentarer hos en del bloggare. Dom försvinner ut i tomma intet hur än många gånger jag försöker.
Hoppas den här stannar kvar.
Önskar dig en fin dag!

Snäckskalsdalen. sa...

Nu har jag tittat i kapp mig och det har varit många fina bilder som jag missat, men nu har jag sett dom. Och gott bröd har du med recept på igen, tack för det!
Hoppas Alvin mår bra nu!
Agneta kram

Almbacken sa...

Känner igen mig...vi har också mycket nu. Har fixat i Nils rum i helgen och planen var att det skulle bli färdigt....så blev det inte..hela huset upp och ner känns det som.

Men så tråkig med lille gubben...är han ok nu?

Måste dela med mig tips ang NY. Måste ses snart!

Kram kram
Maria

Otroligt läckert brödljus!!! Jag tänker höstmiddag...

Marina sa...

Jo, visst går tiden fort. Bara rusar iväg! Här har vi en som övningskör men det räcker. I april kommer vi ha två som vill köra och då gäller det att dottern kommit långt med sitt kort så att hon kan bli klar i juni. Att köra med två låter nämligen jobbigt tycker jag.
Hur mår Alvin? Är det en sjukdom han blir frisk från eller är det någon bestående?
I kväll är egentligen enda kvällen som ingen av oss har någon träning men nu blev det ändå en extra träning för dottern och möte för maken. Sonen och jag bakar kanelbullar och det får bli en något sen kvällsfika när de andra kommer hem.
Vardagen är stressig tycker jag och det är bla det jag ville komma fram till i går i mitt tafatta inlägg. Men jag fick helt enkelt inte till orden så att andra skulle kunna förstå hur jag menar och vad de tär jag grubblar över. Jaja...vi får se om orden kommer på plats.

Kram!

Anonym sa...

Detta känns igen, man vill så mycket...

Kram Birgitta

Limetwig sa...

Ha va roligt bröd :)
Känner igen mig i längtandet och tiden... Spännande med resa och nytt jobb! Lycka till! Åse

Anna Vattenkanna sa...

Ibland blir det för mycket - fast det är roligt det som händer kan det bli för mycket trots allt. Sjuka djur är däremot ledsamt. Vår Masai är kass i magen...har varit till och från nu en tid. Tja.

Hoppas att Alvin blir bra, att kidsen får sina kort och att du landar fint i nya jobbet...

Kram Anna Vattenkanna