tisdag 19 oktober 2010

Så in i Norden.....

Vilken tur vi hade med vädret i helgen......ett underbart höstväder som visade sin vackra höst skrud av fina färger. I dag är det lite annorlunda...det har regnat sen jag gick upp i morse och det bara vräker ner. Skönt att jag fick gjort lite nytta igår, när jag åkte hem från jobbet i går tog jag rundan om det stora varuhuset I.... och köpte en massa ljus för nu går det åt en hel del varje kväll. Sen fick jag äntligen köpt bänken till vår hall som jag så gärna ville ha "Norden" men oj jag höll knappt på att få in den i bilen......tung som attans och sen gick den knappt in i min lilla bil. Men skam den som ger sig...in skulle den ju...så. 
Alvin´är nu 6 månader och familjens lilla goding som bara är för härlig. Nu har han lärt sig en del trix....maken har lärt honom att när han säger "pang" så lägger han sig ner på rygg, han rullar runt och ger high five och vacker tass sen har jag lärt honom att vara blyg...han tar tassen över nosen och han är så gullig. Han har varit väldigt lätt lärd och suger åt sig allt att få lära sig mer och det är himla roligt.

I kväll hoppas jag på lite blogg tid att titta in till er alla, tyvärr har min tid inte räck till den sista veckan men jag lovar att jag kommer åter.

Kram Anna
7 kommentarer :

Charlotte sa...

Vilka superfina frostbilder du visade i förra inlägget... Det är så vackert med frost, även om det är sorgligt också att säsongen går mot sitt slut...

Grattis, grattis till Camilla ocskå!!!

Den där svarta Norden-serien är riktigt snygg. Har vitrinskåpet i vårt underbara (svarta...) hus i fjällen.

Alvin verkar riktigt go... förstår att han är familjens ögonsten...

Kram Charlotte

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Riktigt snyggt bord! Kanske något att lägga upp på önskelistan. :)

Alvin verkar vara en riktig sötnos! :)

Kram

Vardagens guldkorn sa...

Ja nu börjar det här tråk-vädret med regn å blåst =0( Här har det regnat hela dagen. Jag lever nu på mina Zetasminnen från helgen och planerar vårens trädgådsplaner (fast handlade lite på Zetas som måste ner i marken, men hur kul är det i det här vädret?!)
Vilken stilig kille det har blivit av Alvin, lite mindre valputseende och mera kille liksom =0)
Kram Linda

Emmas utsikt sa...

Dina frostbilder var så vackra. Men visst är sommaren så alltför kort(!)

Den bänken är jätteläcker. Hoppas vi får se den på plats.

:)
Kram
Emma

Annelie sa...

Å så kul att äntilgen ha hallbordet. Har själv haft problem när jag lämnar IKEA, fniss. Har ju köpt sängar, madrasser, skrivbord och hyllor och en hel del annat skrymlit genom åren.

Alvin är ju bara för gullig. Vad fort han har växt. Här tjatas det nästan dagligen om att vi måste köpa hund. Det är bara en tidsfråga nu innan jag ger mig.

Kram

Sophia Callmer sa...

Fin Alvin är, han ser mer vuxen nut nu. Är roligt med hund!
Vackra biloder i förra inlägget, här har det också regnat, regnat, gick med min hund i morse i hela regnmunderingen och blev ändå lite blöt..

Snäckskalsdalen. sa...

Underbar helg hade vi också, visst är det härligt!
Vilken fin bänk du fått hem, den ser så där mysig och elegant ut på en och samma gång.
Och lille Alvin, en så duktig vovve! Blyg, det hade jag velat se, det är antagligen ursött!
Kram