torsdag 21 oktober 2010

Oj oj oj...........man ska vara försiktig med vad man önskar...hihihi. Jag har en känsla av att ni inte kommer att tro mig vad som hände i går kväll..........jo det snöade......dock inte så mycket som på bilden som är från förra vintern när vi fick massor av snö. Tyvärr varade det lilla som kom igår inte i så många minuter, ingen av mina pojkar trodde på oss när maken och jag påtalade att det snöade.......vad ni kan skoja var komentaren, tji fick dom tala om lång näsa.  Påväg till jobbet i morse såg jag flera bilar som var helt övertäckta av snö så det har nog varit väldigt lokat hur mycket det har kommit. Men jag kan väl få säga att jag längtar....är ni riktigt trötta på mig nu när jag tjatar om snö hela tiden?

I går hade vi en mindre rolig sak som hände vår son E. Jag hade velat skiva både det ena och andra här på bloggen om just det men det skulle inte låta så bra, inget bra forum för sånt. Men man kan säga att jag är både förbannad och j....förbannad på folk som inte kan låta bli andras saker.

I dag ska denna fräcka limegröna fatboy beställas till Alvin. Hoppas han kommer att gilla den.....vi har redan en svart fatboy outdoor som han för tillfället har tagit i besittning och jag kan säga att en svart fatboy och en ljus hund går inte riktigt ihop.

Ha de
Kram Anna

17 kommentarer :

Charlotte sa...

Nä, vad du luras... Jag höll på att sätta kaffe i vrångstrupen....... Men, menar du att det snöat hos er!? Här har inte en snöflinga synts till, fast jag har hört att det snöat på flera ställen runt omkring oss.

Snygg dyna till hunden. Blir ju jättebra med färgen när Alvin är så ljus. Fatboy är ju bara såå fina. Har ett gäng svarta sittsäckar i huset i fjällen. Är sugen på hängmattan också.......

Kram Charlotte

Linda i Lönnbacka sa...

Jösses, har det snöat ända ner i skåne??

Det är såå mysigt med snö, men den får gärna vänta på sig ett litet tag till så man inte hinner tröttna lagom till jul...
Inte för att det skulle vara någon risk ;)

Men hellre grått och trist ett tag så man får längta ordenligt!!

Kram kram o ha en fin dag

Annelie sa...

Jisses, nu blev jag lurad, fniss. Tänk om du verkligen fått så mycket.

Lessen att höra att något tråkigt hände din son. Det finns nog inget som retar mig så mycket som när något orätt händer mina barn. Hoppas rättvisan hittar förödaren.

Den där Fatboyen ser skön ut även för människor.

Kram

bolin of sweden sa...

Ja visst blev man paff när man tittade ut genom fönstret igårkväll! Snö - redan!! Fast precis som väntat var det borta i morse - jag vill gärna ha lite höst innan vintern kommer!
Hoppas det ordnar sig med din son - aldrig roligt när ens barn råkar ut för tråkigheter.
Kram Helena

Emmas utsikt sa...

Nej nej nej! Inte snö ännu, snälla... Jag gillar snö, jo då, men inte halva året... Det är jobbigt nog som det är att skrapa fram bilen när ungarna ska på dagis...

Men vitt och fint är det, det är sant.

Kram
Emma

Susihus sa...

Ja här ligger det rejält med snö fortfarande, kan nog få ihop till en snölykta...Gillar vinter men det ser lite komiskt ut när inte löven har ramlat än och nu är de täckta av snö.

Hoppas att det löser sig för din son och att Alvin gillar fatboyen. Bono gillade aldrig sin så jag gav bort den...hrmm ;)

Önskar dig en skön dag
Kram

Katarinas trädgård sa...

Nänä, det gick jag inte på! Så långt är det inte till Sandby även om jag önskar det när du vill ha snö...
Jag kan gissa efter att ha läst dagens tidning vad din son råkade ut för, helt ofattbart att sådant kan hända!
En sån fin kudde till Alvin, det är sådant man aldrig skulle kunna köpa till en katt för de skulle aldrig lägga sig där man vill... Ha det bra!
Kram,
Katarina

Almbacken sa...

Hej du,

nej, inte snö ännu tack men gärna till jul.Men visst var det overkligt i går?

Ja, jag fattar ju vad som hänt och visst blir man galen!!!!! Hoppas E är OK.

Klart Alvin ska ha en grön säck. Attans att det inte funkar med svart för det är ju såå snyggt med ljus vovve på....

Kramen / Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Inte tjatigt, jag gillar ju som sagt var och är med helt och fullt!
Stackars sonen, hoppas han är OK och mår bra!
Kram

p.s. köper du fatboysarna här i Sverige? var i så fall, tro?...d.s.

Limetwig sa...

Ojoj där blev man allt lite lurad :) Tänkte det var lite konstigt eftersom här kom inget snö nere på näset...
Hoppas det blir bra med sonen, tråkigt när de utsätts för tråkigheter! Hoppas han inte va inblandad i det som stod i tidningen... för det va verkligen för jävligt, rakt ut sagt!!!
Ha det bäst och ta hand om er! Åse

Madame C sa...

Ja, och inte trodde jag dig i går heller när du hotade med snö! Trodde liksom vi talade om norra Sverige... Nä då, vaknade till 1 dm... och knäckta äppelträd... Usch, säger jag bara, men måste ju förstås tillstå att det är vackert att se på;)
Ha det gott,
Charlotta

House number 15 sa...

Nu var du allt lurig;) Trodde minsann att ni fått såå mycket snö. Själv tycker jag inte om snö.

Där kommer Alvin ligga bra;)

Tråkigt med so´nen, hoppas det ordnar sig.

Kram C

Lotta sa...

Du lyckades lura även mig med snöbilden. Även vi fick se några flingor igår och ett vitt litet täcke låg över gräsmattan i morse. Jag vill nog hellre ha lite mer höst om jag ska vara ärlig.
Det är hemskt när barnen drabbas av tråkigheter. Hoppas det ordnar upp sig.
Ha det bra.

Sophia Callmer sa...

Snön hoppade jag inte på..och jag VILL INTE ha snö ännu, jag orkar inte skotta och vara insnöad i ett halvår efter förra vintern, det kan vänta ett bra tag till.
Fy att din son blev drabbad, jag kan också förstå vad som hände, det är helt oerhört att sånt händer!!
Snygg fatboy till hunden, ser skön ut.

Anonym sa...

Jag älskar verkligen snö och vinter.
Jag skickar dig varma hälsningar från kroatiska.
Zondra Art

Carina Bergius sa...

Här med.
Vit kram från Carina

Katarina sa...

Usch, har någon stulit något från din son?! Jag hatar också tjyvar!! Det är ta mig f-n det värsta pack som finns!! Vi blev bestulna förra veckan på våra två järnurnor som stod på våra grindstolpar och dessutom stal de en svart lykta som stod uppe vid huset. J-la tjyvar!!! Jag polisanmälde naturligtvis... och köpte billiga ersättare till det fina jag hade... :-(

Tack för en superfin blogg!!